Τι πιο σύνηθες: Ο Κάριους επέστρεψε στην Premier League και μπλέχτηκε σε ένα από τα πιο περίεργα γκολ (vid)

Λόρις Κάριους

i

PrtScr

Τι πιο σύνηθες: Ο Κάριους επέστρεψε στην Premier League και μπλέχτηκε σε ένα από τα πιο περίεργα γκολ (vid)

Κώστας Τόπας 08:31 - 25.02.2024

Ο Γερμανός τερματοφύλακας, που τον θυμόμαστε καλά για τις γκάφες του στον τελικό του Champions League του 2018, ξεκίνησε βασικός για τη Νιούκαστλ κόντρα στην Άρσεναλ.

Ο Λόρις Κάριους ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της Νιουκάστλ αυτό το Σάββατο (4-1) στη μονομαχία των «περίεργων» με την Άρσεναλ στο «Έμιρειτς» και παρόλο που δεν έφταιγε, ο Γερμανός τερματοφύλακας ενεπλάκη σε ένα από τα πιο περίεργα γκολ που έχουν μπει στην Premier League.

Ήταν το 18ο λεπτό του αγώνα όταν έφτασε το επίμαχο γκολ, το 1-0 για την Άρσεναλ . Ο Μπουκάγιο Σάκα σέρβιρε από τη γωνία και ο Γκάμπριελ τελείωσε τη φάση, δοκιμάζοντας τον Κάριους . Ο Γερμανός δεν απάντησε άσχημα, καθώς απέτρεψε το γκολ σε πρώτο χρόνο, αλλά η μπάλα έμεινε στη γραμμή του τέρματος και μεταξύ Λιβραμέντο και Μπότμαν, οι οποίοι κατέληξαν να την βάλουν στο δικό τους τέρμα.  

Αργότερα, στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Κάριους ήταν ξανά πρωταγωνιστής σε ένα ακόμη γκολ για την Άρσεναλ. Σε αυτή την περίπτωση o Γερμανός πορτιέρε δεν κατάφερε να συγκρατήσει την μπάλα στην αγκαλιά, καθώς την είδε να γλιστράει, μετά την κεφαλιά του Γιάκουμπ Κίβιορ για το 4-0 των «κανονιέρηδων».

Ο Karius, ο οποίος είναι ο τρίτος τερματοφύλακας της Νιουκάστλ, έπαιξε επειδή ο Νικ Πόουπ, ο βασικός, τραυματίστηκε σε κλείδα και ο Μάρτιν Ντουμπράφκα, ο δεύτερος, έχασε την αναμέτρηση λόγω ασθένειας.