Ο Τρίπιερ τα έβαλε με οπαδό της Νιουκάστλ μετά την ήττα από την Μπόρνμουθ (vid)

Κίραν Τρίπιερ

Ο Τρίπιερ τα έβαλε με οπαδό της Νιουκάστλ μετά την ήττα από την Μπόρνμουθ (vid)

Κώστας Τόπας 09:43 - 12.11.2023

Λεκτικό επεισόδιο είχε ο Κίραν Τρίπιερ με έναν οπαδό της Νιουκάστλ, μετά την ήττα της ομάδας του από τη Μπόρνμουθ.

Η Μπόρνμουθ με πρωταγωνιστή τον Ντομινίκ Σολάνκε, επικράτησε με 2-0 της Νιούκαστλ και έβαλε τέλος στο αήττητο σερί επτά αγώνων της ομάδας του Έντι Χάουι στην Premier League. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, η κατάσταση ξέφυγε αφού την ώρα που οι παίκτες της Νιουκάστλ πήγαιναν προς το μέρος των εκδρομέων οπαδών τους για να τους χειροκροτήσουν για τη συμπαράστασή τους, οι τηλεοπτικές κάμερες συνέλαβαν τον Κίραν Τρίπιερ να βγαίνει εκτός ελέγχου.

Αιτία κάτι που άκουσε από έναν φίλο των «καρακάξων» με τον Άγγλο δεξιό μπακ να εξοργίζεται και έρχεται σε λεκτική διαμάχη μαζί του, για να του πει κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του θερμού διαλόγου τους «Πόσους τραυματισμούς έχουμε;»

Για να ηρεμήσουν τα πνεύματα έπρεπε να παρέμβει ο Ζοέλιντον αλλά και ο Έντι Χάουι. Μετά το περιστατικό ο Τρίπιερ μίλησε στο «Sky Sports» κι ανέφερε ότι: 

Ετοιμάζεται «επανάσταση» με αλλαγή στους κανόνες του VAR και με ημιαυτόματο οφσάιντ στην Premier League
PREMIER LEAGUE

08:38 - 12.11.2023

Ετοιμάζεται «επανάσταση» με αλλαγή στους κανόνες του VAR και με ημιαυτόματο οφσάιντ στην Premier League

Αντιμέτωπη με τον πολλαπλασιασμό των αντιπαραθέσεων και των διαμαρτυριών από ορισμένους προπονητές, το Διεθνές Ποδοσφαιρικό Συμβούλιο (IFAB), το όργανο που διέπει τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου, θα μπορούσε να κάνει αλλαγές στο VAR.

«Οι φίλαθλοι επηρεάζονται από το συναίσθημα, είναι φυσιολογικό αυτό. Έχουν κάνει μεγάλο ταξίδι, ξοδεύουν πολλά λεφτά για να έρθουν και να μας δουν. Είχα μία κουβέντα με έναν από αυτούς, είπα ότι δίνουμε τα πάντα. Δεν υπάρχει λόγος πανικού, είμαστε ακόμη σε καλή θέση στο πρωτάθλημα, είμαστε μέσα στη μάχη του Champions League και στα προημιτελικά του Carabao Cup, δεν χρειάζεται πανικός. Χάσαμε, απολογούμαστε για αυτό το αποτέλεσμα αλλά το σημαντικότερο είναι πως τα παιδιά δίνουν τα πάντα. Υπό αυτές τις συνθήκες, δίνουμε περισσότερα».