Ο Τοντιμπό «μανούριασε» με τους οργανωμένους οπαδούς της Νις (pic)

Τοντιμπό

i

©PrtScr

Ο Τοντιμπό «μανούριασε» με τους οργανωμένους οπαδούς της Νις (pic)

Γιάννης Λιβανός 10:17 - 09.03.2024

Ο Ζαν Κλερ-Τοντιμπό τα έβαλε με τους οργανωμένους οπαδούς της Νις, το βράδυ της Παρασκευής (08/03), μετά την εντός έδρας ήττα της ομάδας από τη Μονπελιέ.

Η Νις υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ήττα από τη Μονπελιέ , κάτι που οδήγησε την ομάδα της Νίκαιας σε νέα βαθμολογική απώλεια και κάθοδο στον βαθμολογικό πίνακα της Ligue 1, όπου βρίσκεται στην 5η πια θέση με 40 βαθμούς.

Ο Τοντιμπό είχε ευθύνη στο πρώτο γκολ των φιλοξενούμενων, αφού γύρισε τη μπάλα προς τον τερματοφύλακα του απρόσεκτα κάτι που προκάλεσε τον εκνευρισμό της κερκίδας. Μάλιστα στο τέλος του αγώνα ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός ήρθε σε ρήξη με τους ultras της Νις μέσα στην «Allianz Riviera».

Το όνομα του Τοντιμπό έχει συνδεθεί αρκετές φορές με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ειδικά αφότου ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ έγινε επενδυτής στους «Κόκκινους Διαβόλους» και παράλληλα είναι και ιδιοκτήτης της Νις. Τα πνεύματα λοιπόν κάποια στιγμή οξύνθηκαν με τους εξοργισμένους οπαδούς να λένε στον Γάλλο στόπερ να φύγει από τον σύλλογο!

Πιο συγκεκριμένα, οι οργανωμένοι οπαδοί της Νις μετά την ολοκλήρωση του αγώνα του φώναξαν ρυθμικά: «Αν δεν είσαι χαρούμενος, φύγε από την ομάδα». Ο Τοντιμπό απάντησε κατευθυνόμενος προς την κερκίδα και τους οπαδούς που βρίσκονταν στην εξέδρα ξεκινώντας μια λεκτική αψιμαχία μαζί τους.

Ο Γάλλος διεθνής αμυντικός έδειξε μεμονωμένα άτομα στο πλήθος και εξέφρασε την οργή του. Κάποιοι από τους συμπαίκτες του (Ντάντε, Λουσέ) προσπάθησαν να τον συγκρατήσουν, ενώ κάποιοι οπαδοί πηδούσαν στο κάτω επίπεδο σε μια προσπάθεια να πλησιάσουν τον παίκτη.

Τζόλης λαμπρός την οδηγεί: Ο Έλληνας εξτρέμ «καθάρισε» μόνος του το ντέρμπι ανάμεσα σε Φορτούνα Ντίσελντορφ και Αμβούργο (vids)
REST OF THE WORLD

08:40 - 09.03.2024

Τζόλης λαμπρός την οδηγεί: Ο Έλληνας εξτρέμ «καθάρισε» μόνος του το ντέρμπι ανάμεσα σε Φορτούνα Ντίσελντορφ και Αμβούργο (vids)

Ο Χρήστος Τζόλης πρωταγωνίστησε ξανά με τη φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντορφ, μετρώντας ένα γκολ και μία ασίστ στο ντέρμπι κόντρα στο Αμβούργο (2-0).

Υπενθυμίζεται ότι ότι τον Φλεβάρη, ο Τοντιμπό με δηλώσεις του, άφησε να εννοηθεί πως σκέφτεται την πιθανότητα μεταγραφής: «Θα περιμένω μέχρι το καλοκαίρι για να πάρω την απόφασή μου. Αν η απόφασή μου είναι να μείνω, θα το ανακοινώσω, αν είναι να φύγω, θα το ανακοινώσω επίσης και θα τους ευχαριστήσω όλους, αλλά δεν είμαστε ακόμα εκεί».