Επιπλοκή στην ανάρρωση του Νόιερ - Καθυστερεί η επιστροφή του
i

Μάνουελ Νόιερ/©Intime

Επιπλοκή στην ανάρρωση του Νόιερ - Καθυστερεί η επιστροφή του

Κώστας Τσιακλής 20:04 - 07.07.2023

Η Μπάγερν Μονάχου θα στερηθεί εκ νέου τις υπηρεσίες του Μάνουελ Νόιερ αφού ο Γερμανός τερματοφύλακας αντιμετωπίζει επιπλοκή στον τραυματισμό του.

Ανατροπή δεδομένων στη Μπάγερν Μονάχου αφού υπήρξε επιπλοκή στον τραυματισμό του Μάνουελ Νόιερ και θα καθυστερήσει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Επιπλέον οι «Βαυαροί» ψάχνουν νέο τερματοφύλακα, με τον Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι να βρίσκεται στη λίστα τους.

Ο Μάνουελ Νόιερ βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης από τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν και έσπασε το πόδι του κάνοντας σκι. Η αρχική εκτίμηση των γιατρών της Μπάγερν Μονάχου έκανε λόγο πως ο 37χρονος τερματοφύλακας θα επέστρεφε έγκαιρα για την προετοιμασία της ομάδας της νέας σεζόν ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν θα συμβεί.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος του γερμανικού Sky Sport, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, ο Γερμανός δεν θα επιστρέψει στις προπονήσεις την ερχόμενη εβδομάδα όπως ήταν προγραμματισμένο. Μάλιστα γίνεται επίσης λόγος πως ο Νόιερ δεν θα βρίσκεται ούτε στην περιοδεία της ομάδας στην Ασία, όπου θα διεξαχθεί το βασικό μέρος της προετοιμασίας των «Βαυαρών».

Ο Νόιερ θα περάσει από νέες ιατρικές εξετάσεις την επόμενη εβδομάδα όταν θα επιστρέψει από τις διακοπές του. Εσωτερικά της ομάδας θεωρούν πως ακόμα χρειάζεται χρόνο.

Μαμαρντασβίλι για αντικαταστάτη του Σόμερ θέλουν οι «Βαυαροί»

Την ώρα που ο Νόιερ παραμένει νοκ-άουτ, η Μπάγερν Μονάχου θα προχωρήσει σε νέα αλλαγή κάτω από τα δοκάρια. Τον περασμένο Ιανουάριο η ομάδα του Τόμας Τούχελ απέκτησε τον Γιαν Σόμερ από τη Γκλάντμπαχ με εννέα εκατομμύρια ευρώ ωστόσο ο Ελβετός φαίνεται πως θα περάσει σύντομα την πόρτα της εξόδου.

Μάλιστα όπως αναφέρεται από τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Ίντερ έχει ξεκινήσει ήδη τις συζητήσεις μαζί του αφού πιθανότατα θα πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη του Αντρέ Ονάνα που βρίσκεται σοβαρά στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στο συμβόλαιο του Σόμερ υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης, η οποία είναι ακριβώς η ίδια με το ποσό που αγοράστηκε από τους «Βαυαρούς».

Η Μπάγερν Μονάχου εξετάζει τις επιλογές τις και ο εκλεκτός για τον αντικαταστάτη του Γιαν Σόμερ φαίνεται να είναι ο Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι της Βαλένθια. Ο Γεωργιανός κατέγραψε 42 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις την περασμένη σεζόν ενώ είναι ενεργό μέλος στην Εθνική του ομάδα. Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ισχυρίζεται πως η συμφωνία θα καθοριστεί από το ποσό που θα ζητήσει η Βαλένθια για να τον παραχωρήσει.