Η Μπάγερν έλυσε τη συνεργασία της με την Qatar Airways μετά τα επικριτικά σχόλια των οπαδών (vid)

Μπάγερν Μονάχου

i

©Photo by Christina Pahnke - sampics/Corbis via Getty Images/Ideal Images

Η Μπάγερν έλυσε τη συνεργασία της με την Qatar Airways μετά τα επικριτικά σχόλια των οπαδών (vid)

Κώστας Τόπας 14:13 - 28.06.2023

Η Μπάγερν Μονάχου και η Qatar Airways έλυσαν τη συνεργασία τους με κοινή συμφωνία.

Η Μπάγερν Μονάχου και η αεροπορική εταιρεία ήταν συνεργάτες εδώ και πέντε χρόνια, αλλά οι δρόμοι τους χώρισαν, μιας και το συμβόλαιο συνεργασίας τους έληξε. Η Qatar Airways μάλιστα ήταν «πλατινένιος συνεργάτης» του συλλόγου με το λογότυπο να εμφανίζεται επίσης στο μανίκι της φανέλας.

Ένα μεγάλο μέρος των υποστηρικτών είχε εκφράσει ουκ ολίγες φορές την αντίθεσή του στη συμφωνία με την Qatar Airways, λόγω της αμφιλεγόμενης κατάστασης με τα ανθρώπινα δικαιώματα στο Κατάρ.

«Το συμβόλαιο μεταξύ της Μπάγερν και της Qatar Airways λήγει με κοινή συμφωνία στις 30 Ιουνίου 2023, μετά από πέντε πολύ συναρπαστικά χρόνια μαζί», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Μπάγερν, Γιαν Κρίστιαν Ντρένσεν τόνισε από την πλευρά του: «Η Μπάγερν και η Qatar Airways συνεργάστηκαν επιτυχώς και διδάχθηκαν η μία από την άλλη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Akbar Al Baker, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Qatar Airways, για αυτό. Ευχόμαστε σε όλους ό,τι καλύτερο για το μέλλον».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω υπόθεση δημιουργεί ερωτηματικά στον οργανισμό της Μπάγερν καθώς, πριν από δυο εβδομάδες ο πρόεδρος της Μπάγερν, Χέρμπερτ Χάινερ, είχε δηλώσεις πως πραγματοποιούνται συζητήσεις για επέκταση του συμβολαίου που ολοκληρώνεται.