Η Νότιγχαμ του Μαρινάκη μπαίνει «σφήνα» για τον ΜακΚένι που κλείνει στη Λιντς!
i

Γουέστον ΜακΚένι/©Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images/Ideal Images

Η Νότιγχαμ του Μαρινάκη μπαίνει «σφήνα» για τον ΜακΚένι που κλείνει στη Λιντς!

Κώστας Τόπας 15:20 - 28.01.2023 / Ανανεώθηκε: 15:20 - 28.01.2023

Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι αποφασισμένη να για το κόλπο γκρόσο στην υπόθεση του Γουέστον ΜακΚένι, ο οποίος παρουσιάζεται «κλεισμένος» στη Λιντς.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Αμερικανός μεσοεπιθετικός θα έπαιρνε μεταγραφή στο Νησί για λογαριασμό της Λιντς, ήρθε η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη για να ταράξει τα νερά.

Εκτός από την περίπτωση του δανεισμού του Κέιλορ Νάβας, η Νότιγχαμ Φόρεστ φαίνεται αποφασισμένη να ανατρέψει τα δεδομένα και να κάνει δικό της τον Γουέστον ΜακΚένι από τη Γιουβέντους! Ολα αυτά την ώρα που η Λιντς βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον ποδοσφαιριστή εδώ και μέρες με σκοπό να τον αποκτήσει με δανεισμό και υποχρεωτική οψιόν αγοράς από τη «Γηραιά Κυρία».

Μάλιστα, ο ΜακΚένι τα έχει ήδη βρει σε όλα με τα «Παγώνια» για την μεταγραφή του στην Premier League, ωστόσο, η πρώτη πρόταση του κλαμπ η οποία έφτανε τα 28 εκατομμύρια ευρώ απορρίφθηκε από τους «μπιανκονέρι». Το δημοσίευμα του «Athletic», τονίζει μάλιστα η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της ώστε να κάνει την ανατροπή και να ντύσει τον 24χρονο μεσοεπιθετικό στα «κόκκινα».

Φέτος, ο ΜακΚένι μετράει 21 συμμετοχές με τρία γκολ και δύο ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Γιουβέντους.