Παρατάθηκε για τρίτη φορά η εγγύηση γνωστού ποδοσφαιριστή της Premier League που έχει κατηγορηθεί για βιασμό
i

©intime

Παρατάθηκε για τρίτη φορά η εγγύηση γνωστού ποδοσφαιριστή της Premier League που έχει κατηγορηθεί για βιασμό

Sportal newsroom 16:09 - 27.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:21 - 27.01.2023

Για τρίτη φορά παρατάθηκε η εγγύηση ενός ποδοσφαιριστή της Premier League, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για βιασμό το περασμένο καλοκαίρι.

Η εγγύηση ενός ποδοσφαιριστή της Premier League, που είχε κατηγορηθεί για βιασμό, παρατάθηκε για τρίτη φορά. Συγκεκριμένα παίχτης ομάδας του Βορείου Λονδίνου είχε κατηγορηθεί για βιασμό μιας 20χρονης κοπέλας το περασμένο καλοκαίρι. 

Ο Μπιέλσα προσφέρθηκε να αναλάβει την U-21 της Έβερτον αντί για την πρώτη ομάδα
PREMIER LEAGUE

13:41 - 27.01.2023

Ο Μπιέλσα προσφέρθηκε να αναλάβει την U-21 της Έβερτον αντί για την πρώτη ομάδα

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα προσφέρθηκε να αναλάβει την U-21 της Έβερτον, μέχρι το τέλος της σεζόν, προτού γίνει προπονητής της πρώτης ομάδας των «ζαχαρωτών». Μία πρόταση όμως που δεν έγινε αποδεχτή από την διοίκηση.

Καθώς βρισκόταν ήδη υπό ανάκριση ο ποδοσφαιριστής κατηγορήθηκε για ακόμα δύο βιασμούς, παρόλα αυτά εκείνος βρισκόταν κανονικά στην ομάδα του. Ο 30χρονος, του οποίου το όνομα για νομικούς λόγους δεν έχει γίνει γνωστό, είχε αφεθεί αρχικά ελεύθερος με εγγύηση και μετά από μερικούς μήνες από τη σύλληψή του η εγγύησή του παρατάθηκε για τρίτη φορά. 

Μάλιστα με δήλωσή του ένας αστυνομικός ανέφερε, ότι ο παίχτης έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες και μέχρι στιγμής μπορεί κανονικά να ασκήσει το επάγγελμά του. 

«Επιβεβαιώνουμε ότι ο παίχτης αρνείται τους ισχυρισμούς και βρίσκεται εκτός με εγγύηση της αστυνομίας εν αναμονή της έκβασης των ερευνών. Δεν έχουν υποβληθεί κατηγορίες και ο παίχτης μπορεί να εκπληρώσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, συμπεριλαμβανομένων των επιτρεπόμενων ταξιδιών», ήταν ένα απόσπασμα από τα λόγια του αστυνομικού.

Tags: