Η Premier League στέλνει στο «ψυγείο» τον διαιτητή του Νότιγχαμ Φόρεστ - Λίβερπουλ (vid)

Πολ Τίρνεϊ

i

PrtScr

Η Premier League στέλνει στο «ψυγείο» τον διαιτητή του Νότιγχαμ Φόρεστ - Λίβερπουλ (vid)

Κώστας Τόπας 09:00 - 05.03.2024

Ο Πολ Τίρνεϊ δεν θα σφυρίξει αυτή την αγωνιστική στην Premier League, μετά τα όσα συνέβησαν στο Νότιγχαμ - Λίβερπουλ.

Η Premier League αποφάσισε να μην ορίσει σε κανένα παιχνίδι τον Πολ Τίρνεϊ, τον διαιτητή που έκανε το λάθος στον αγώνα Νότιγχαμ - Λίβερπουλ, για την επόμενη αγωνιστική. Ο Τίρνεϊ έκανε λάθος που δεν έδωσε τη μπάλα στον Φόρεστ, στις καθυστερήσεις με το 0-0, αφού ο αγώνας διακόπηκε προληπτικά μετά από χτύπημα του Ιμπραΐμα Κονατέ εντός περιοχής.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς, ο Τίρνεϊ έπρεπε να είχε ξαναρχίσει το ματς με κατοχή για τον Φόρεστ, αντί να δώσει τη μπάλα στη Λίβερπουλ όπως έκανε. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, η Λίβερπουλ σημείωσε το 1-0 χάρη στον Ντάργουιν Νιούνιες και πήρε τη νίκη.

Οι παίκτες της Forest και αρκετά μέλη του προπονητικού τους επιτελείου περικύκλωσαν τον Τίρνεϊ, ο οποίος αποφάσισε να αποβάλει τον Στίβεν Ριντ, βοηθό προπονητή Νούνο Εσπιρίτο Σάντο.

Μαρινάκης σε διαιτητές: «Βαρέθηκα να μου απολογείστε κάθε Δευτέρα»
PREMIER LEAGUE

18:49 - 03.03.2024

Μαρινάκης σε διαιτητές: «Βαρέθηκα να μου απολογείστε κάθε Δευτέρα»

Όπως αναφέρει ρεπόρτερ από το BeIN Sports, ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ είπε προς τους διαιτητές ότι έχει βαρεθεί να του ζητάνε συνεχώς συγγνώμη για τις λανθασμένες αποφάσεις κατά της ομάδας του.

Ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ, Βαγγέλης Μαρινάκης περίμενε τους διαιτητές στο τούνελ των αποδυτηρίων, αλλά δεν κατάφερε να επικοινωνήσει μαζί τους, ενώ ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο οποίος υπηρέτησε ως διαιτητής για δεκατρία χρόνια και τώρα είναι σύμβουλος συλλόγου, επέκρινε την απόφαση του Τίρνεϊ. Ο διαιτητής δεν θα συμμετάσχει ως βασικός διαιτητής την επόμενη αγωνιστική, αλλά θα βρίσκεται στο VAR για τη μονομαχία της Άρσεναλ με την Μπρέντφορντ.