Μαρινάκης σε διαιτητές: «Βαρέθηκα να μου απολογείστε κάθε Δευτέρα»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Μαρινάκης σε διαιτητές: «Βαρέθηκα να μου απολογείστε κάθε Δευτέρα»

Sportal newsroom 18:49 - 03.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:55 - 03.03.2024

Όπως αναφέρει ρεπόρτερ από το BeIN Sports, ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ είπε προς τους διαιτητές ότι έχει βαρεθεί να του ζητάνε συνεχώς συγγνώμη για τις λανθασμένες αποφάσεις κατά της ομάδας του.

Ο κακός χαμός έγινε στο παιχνίδι της Λίβερπουλ με τη Νότιγχαμ, στο οποίο η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ επικράτησε με 1-0 χάρη στο γκολ του Ντάργουιν Νούνιες στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων. Με αυτή τη νίκη μάλιστα οι «κόκκινοι» παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ από την άλλη η Φόρεστ παραμένει στις τελευταίες θέσεις.

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού οι παίκτες της Νότιγχαμ είχαν έντονα παράπονα από τον διαιτητή, Πολ Τίρνεϊ, καθώς θεώρησαν ότι «χάρισε» μια κατοχή στη Λίβερπουλ μετά από διακοπή για τραυματισμό. Μάλιστα ενδεικτικό της έντασης που υπήρχε μετά τον αγώνα, ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο, Βαγγέλης Μαρινάκης, κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο.

Όπως αναφέρουν Μέσα από την Αγγλία και συγκεκριμένα ο Άντι Κερ από το BeIN Sports, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε στους διαιτητές της αναμέτρησης: «Βαρέθηκα να μου ζητάτε συγγνώμη κάθε Δευτέρα πρωί για τα λάθη που κάνετε». Παράλληλα τόνισε ότι ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο αναλυτής διαιτησίας της Φόρεστ δεν «κυνήγησε» τους διαιτητές, ό[ως είχε γραφτεί σε άλλα δημοσιεύματα.

Σχολίασε δε ότι η λέξη «κυνήγησε» είναι λανθασμένη, καθώς αυτό που ήθελε να κάνει είναι να τους μιλήσει. «Το "κυνήγησε" είναι λάθος έκφραση. Είναι σίγουρο πως ήθελε να τους μιλήσει και αυτό προσπάθησε να κάνει», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα.