Νταμπράουσκας: «Δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε συνέχεια την ίδια δικαιολογία»

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας

i

© Intime

Νταμπράουσκας: «Δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε συνέχεια την ίδια δικαιολογία»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:07 - 24.11.2023

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας δεν έκρυψε την απογοήτευση του για το 1-1 του ΟΦΗ με τον Βόλο, μιλώντας μετά το παιχνίδι της Super League.

O ΟΦΗ πάλεψε κόντρα στον Βόλο, όμως η ομάδα της Μαγνησίας άντεξε στο «Γεντί Κουλέ» και το παιχνίδι έληξε 1-1. Μιλώντας μετά το ματς, ο Βάλντας Νταμπράουσκας δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα, θεωρώντας πως η ομάδα του άξιζε κάτι παραπάνω. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νταμπράουσκας:

«Δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε συνέχεια την ίδια δικαιολογία. Πάντα λέμε ότι είμαστε κοντά να κερδίσουμε αλλά δυστυχώς όταν δεχόμαστε ένα γκολ δεν μπορούμε να σκοράρουμε δύο. Προσπαθήσαμε να επιτεθούμε από το 1ο έως το 90ο λεπτό. 

Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες που αγωνίστηκαν σήμερα. Μπήκαν όλοι μέσα στο γήπεδο, έδωσαν τα πάντα και ήθελαν να κερδίσουν. Δεν θέλω να μιλήσω για τύχη και ποιότητα, αλλά φέτος έχουμε τα πάντα για να πετύχουμε. Να παραμείνουμε θετικοί και να δουλέψουμε στη συνέχεια».

Λόπεθ: «Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου»

Την ίδια ώρα ο Άνχελ Λόπεθ μίλησε μετά το ντεμπούτο του και εμφανίστηκε ευχαριστημένος για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του. Την ίδια ώρα υποστήριξε πως η κόκκινη στον Γκαρσία επηρέασε το παιχνίδι. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Υποψήφιος πρόεδρος της Σάο Πάολο επικαλέστηκε τον Σκάρπα σε προεκλογική του συνέντευξη: «Θα μπορούσε να προσφέρει πολλά στην ομάδα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:44 - 23.11.2023

Υποψήφιος πρόεδρος της Σάο Πάολο επικαλέστηκε τον Σκάρπα σε προεκλογική του συνέντευξη: «Θα μπορούσε να προσφέρει πολλά στην ομάδα»

Σε εκλογικό κλίμα βρίσκονται στην Σάο Πάολο, η οποία αναζητά τον νέο πρόεδρο της ομάδας. Ένας από αυτούς, κατά τη διάρκεια προεκλογικής συνέντευξης, αναφέρθηκε στον Γκουστάβο Σκάρπα.

«Είμαστε ευχαριστημένοι γιατί ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε και η προσπάθεια των παιδιών ήταν πάρα πολύ καλή. Αν παίζαμε έντεκα εναντίον έντεκα συνέχεια θα ήταν διαφορετικό το παιχνίδι, διότι ήρθαμε εδώ για να πάρουμε τη νίκη, αλλά είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου».