Νταμπράουσκας: «Τι μπορώ να πω στους παίκτες μου μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι»

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας

i

© Intime

Νταμπράουσκας: «Τι μπορώ να πω στους παίκτες μου μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:22 - 23.09.2023 / Ανανεώθηκε: 20:23 - 23.09.2023

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του ήταν ο Βάλντας Νταμπράουσκας, μιλώντας μετά την αναμέτρηση ανάμεσα σε ΟΦΗ και Ατρόμητο. Την ίδια ώρα, ο Κρις Κόουλμαν υποστήριξε πως η ομάδα του άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία.

ΟΦΗ και Ατρόμητος έμειναν στο 1-1, με το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της Super League να προσφέρει πλούσιο θέαμα. Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Βάλντας Νταμπράουσκας εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την επίδοση των παικτών του, όχι όμως από το αποτέλεσμα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Τι μπορώ να πω στους παικτες μου μετα από ένα τέτοιο παιχνίδι. Ακολούθησαν το πλάνο, σίγουρα υπήρξαν καποια λάθη στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να σκοράρει ο αντίπαλος. Αλλα στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε πολλες ευκαιρίες για να βρούμε ένα ακόμα γκολ. Προσπαθήσαμε να κυριαρχήσουμε, πρεπει να πω μπράβο στους παικτες μου γιατι μετα το δεύτερο γκολ βγήκαν μπροστα, αλλα δεν κατάφεραν να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ».

Κόουλμαν: «Αξίζαμε τον έναν βαθμό»

Την ίδια ώρα ο Κρις Κόολυμαν υποστήριξε πως η ομάδα του άξιζε τουλάχιστον τον βαθμό, ενώ παράλληλα τόνισε πως η αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο ήταν πολύ καλή. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Παρακολουθήσαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δυο πολύ καλές ομάδες. Ο ΟΦΗ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς δεν έχουμε ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα όμως ειχαμε ένα πολύ καλο παιχνίδι σήμερα και νομίζω ότι αξίζαμε τον έναν βαθμό. Στα πρώτα μας παιχνιδια είχαμε την ατυχία να δεχθούμε και κόκκινες κάρτες, με τον Ολυμπιακό δεν δικαιούμασταν να πάρουμε κάτι αλλά με την Κηφισιά η κόκκινη ηρθε νωρίς και αυτό μας επηρέασε. Οι παίκτες μου πάλεψαν και θα το συνεχίσουν».