Η σύζυγος του Ντάνι Άλβες παρουσίασε σαν απιστία τη σεξουαλική επίθεση και προκάλεσε... σάλο

Ντάνι Άλβες - Χοάνα Σανθ

i

© Instagram

Η σύζυγος του Ντάνι Άλβες παρουσίασε σαν απιστία τη σεξουαλική επίθεση και προκάλεσε... σάλο

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:53 - 25.11.2023 / Ανανεώθηκε: 14:59 - 25.11.2023

Η σύζυγος του Ντάνι Άλβες βρέθηκε στο επίκεντρο σκληρής κριτικής στα social media, έπειτα από τα όσα δήλωσε σχετικά με την υπόθεση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή.

Τους τελευταίους μήνες, το όνομα της Χοάνα Σανθ βρίσκεται στο επίκεντρο έπειτα κι από την υπόθεση βιασμού για την οποία κατηγορείται ο σύζυγός της, Ντάνι Άλβες. Χθες το βράδυ (24/11), το γνωστό μοντέλο φιλοξενήθηκε για πρώτα φορά (μετά το σάλος που έχει προκληθεί) σε τηλεοπτικό πλατό, με σκοπό να δώσει απαντήσεις σε όλα τα καυτά ζητήματα.

«Στις 20 Ιανουαρίου ήταν όταν ο άντρας μου πήγε φυλακή. Ένιωθα ότι δεν είχα πια λόγο, γιατί να ζω; Γιατί να συνεχίσω; Με ποιον σκοπό; Το έμαθα από τον Τύπο, από την τηλεόραση. Δεν ξέρω πότε μίλησα μαζί του, πέρασε αρκετός καιρός και η συζήτηση δεν ήταν πολύ μεγάλη. Τον κατηγόρησα πραγματικά γιατί δεν ήξερα αν είχε υπάρξει απιστία. Σε μια τόσο δύσκολη στιγμή στη ζωή μου με έχει απογοητεύσει. 

Ο κόσμος μου κατέρρεε και λέω ότι είναι αυτό. Είμαστε το ίδιο, δεν πρόκειται να χωρίσουμε αυτή τη στιγμή. Θα παραμείνουμε παντρεμένοι προς το παρόν», δήλωσε μεταξύ άλλων το μοντέλο από την Τενερίφη. Με αφορμή τα λεγόμενά της, αρκετοί χρήστες του twitter έδειξαν την απογοήτευσή τους, διότι διαπίστωσαν πως παρουσιάζει ως απιστία μία φερόμενη σεξουαλική επίθεση.

Φυλάκιση εννέα ετών ζητά η Εισαγγελία για τον Ντάνι Άλβες

Η Εισαγγελία της Βαρκελώνης ζητά τη φυλάκιση εννέα ετών για τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, Ντάνι Άλβες, που κατηγορείται για αδίκημα σεξουαλικής παρενόχλησης για φερόμενο βιασμό μιας νεαρής γυναίκας σε νυχτερινό κέντρο τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ο Ντάνι Άλβες θα πάει σε δίκη κατηγορούμενος για σεξουαλική επίθεση
LA LIGA

14:24 - 14.11.2023

Ο Ντάνι Άλβες θα πάει σε δίκη κατηγορούμενος για σεξουαλική επίθεση

Υπό κράτηση για πολλούς μήνες και κατηγορούμενος για βιασμό μιας 23χρονη νεαρής γυναίκας που συναντήθηκε σε νυχτερινό κέντρο στη Βαρκελώνη τον Δεκέμβριο του 2022, ο Ντάνι Άβλες θα δικαστεί σύντομα για την σεξουαλική επίθεση.

Το Δημόσιο ζητά επίσης αποζημίωση 150.000 ευρώ για το φερόμενο θύμα και επιτήρηση για μια δεκαετία. Το Δικαστήριο της Βαρκελώνης έχει ήδη επικυρώσει σε δύο περιπτώσεις τη φυλάκιση του πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, ο οποίος προσπάθησε να αλλάξει την εκδοχή του για το τι συνέβη σε πολλές περιπτώσεις.