Φυλάκιση εννέα ετών ζητά η Εισαγγελία για τον Ντάνι Άλβες

Ντάνι Άλβες

i

Ντάνι Άλβες/ ©Intime

Φυλάκιση εννέα ετών ζητά η Εισαγγελία για τον Ντάνι Άλβες

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:13 - 23.11.2023 / Ανανεώθηκε: 18:16 - 23.11.2023

Ο Ντάνι Άλβες είναι αντιμέτωπος με φυλάκιση εννέα ετών για την υπόθεση βιασμού, μετά από πρόταση της Εισαγγελίας της Βαρκελώνης.

Η Εισαγγελία της Βαρκελώνης ζητά τη φυλάκιση εννέα ετών για τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, Ντάνι Άλβες, που κατηγορείται για αδίκημα σεξουαλικής παρενόχλησης για φερόμενο βιασμό μιας νεαρής γυναίκας σε νυχτερινό κέντρο τον περασμένο Δεκέμβριο. 

Το Δημόσιο ζητά επίσης αποζημίωση 150.000 ευρώ για το φερόμενο θύμα και επιτήρηση για μια δεκαετία. Το Δικαστήριο της Βαρκελώνης έχει ήδη επικυρώσει σε δύο περιπτώσεις τη φυλάκιση του πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, ο οποίος προσπάθησε να αλλάξει την εκδοχή του για το τι συνέβη σε πολλές περιπτώσεις. 

Μετά το κατηγορητήριο από την Εισαγγελία, εναπόκειται στην ιδιωτική κατηγορία και μετά στην υπεράσπιση του Βραζιλιάνου. Πριν από την έναρξη της δίκης, ο Ντάνι Άλβες έχει τη δυνατότητα να κλείσει συμφωνία, να δηλώσει ένοχος και να προσπαθήσει να καταλήξει σε συμφωνία για σημαντική μείωση της ποινής φυλάκισης. 

Θυμίζουμε πως ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα και τη Σεβίλλης συνελήφθη στις 30 Δεκεμβρίου και έκτοτε βρίσκεται υπό φυλάκιση στις φυλακές Brians 1.