Σοκάρει η κατάθεση της γυναίκας που κατήγγειλε τον Ντάνι Άλβες: «Με άρπαξε από το λαιμό και άρχισε να με χαστουκίζει»

Ντάνι Άλβες

i

PrtScr

Σοκάρει η κατάθεση της γυναίκας που κατήγγειλε τον Ντάνι Άλβες: «Με άρπαξε από το λαιμό και άρχισε να με χαστουκίζει»

Κώστας Τόπας 11:38 - 07.11.2023

Οι Ισπανοί αναφέρουν αναλυτικά τις δηλώσεις της νεαρής γυναίκας, η οποία εξήγησε όλα όσα έκανε και είπε ο Βραζιλιάνος το βράδυ της 30ης Δεκεμβρίου πέρυσι.

Το πρόγραμμα «Vamos a ve» της ισπανικής τηλεόρασης «Telecinco», κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες περισσότερες δηλώσεις της νεαρής γυναίκας που κατηγορεί τον Ντάνι Άλβες για βιασμό, οι οποίες περιγράφουν όλα όσα έκανε και είπε ο Βραζιλιάνος το βράδυ της 30ης Δεκεμβρίου του περασμένο χρόνο, σε ένα νυχτερινό κέντρο στη Βαρκελώνη.

«Φτάσαμε στο μέρος [όπου συνέβησαν όλα] και υπήρχε μια πόρτα. Την άνοιξε και μπήκα μέσα, και τότε συνειδητοποίησα που μπήκα. Είδα ότι ήταν ένα μικροσκοπικό μπάνιο, ότι όλα ήταν πολύ σκοτεινά .Ήταν εκείνη τη στιγμή που άρχισα να παθαίνω σοκ», ξεκίνησε αποκαλύπτοντας την εν λόγω πηγή.

Στις ίδιες δηλώσεις, που έγιναν περίπου 20 μέρες μετά την πρώτη καταγγελία, το θύμα εγγυάται ότι κάποια στιγμή προσπάθησε να αντισταθεί στον πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα, αλλά χωρίς επιτυχία.

«Θυμάμαι ότι μου σήκωσε το φόρεμα και με έβαλε να καθίσω από πάνω του. Θυμάμαι επίσης ότι του είπα ότι δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Άρχισε να λέει πολλά πράγματα. Επέμεινε να του πω ότι ήμουν η π*** του. Από εκείνη τη στιγμή θυμάμαι ότι αντιστεκόμουν. Προσπάθησε να με κάνει να του κάνω στοματικό σεξ. Άρχισα να απομακρύνομαι από κοντά του, μέχρι που με έπιασε από το λαιμό και άρχισε να με χαστουκίζει», είπε η νεαρή γυναίκα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντάνι Άλβες, που κρατείται από τα μέσα Ιανουαρίου, αντιμετωπίζει επί του παρόντος ποινή κάθειρξης μεταξύ 8 και 10 ετών.