Οι όροι που πρέπει να δεχθεί ο Ντάνι Άλβες για να μειώσει την ποινή φυλάκισης του

Ντάνι Άλβες

i

Ντάνι Άλβες/©Khalil Bashar/Jam Media/Getty Images/Ideal Images

Οι όροι που πρέπει να δεχθεί ο Ντάνι Άλβες για να μειώσει την ποινή φυλάκισης του

Κώστας Τσιακλής 13:55 - 15.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:03 - 15.10.2023

Ο Ντάνι Άλβες φέρεται να έχει την ευκαιρία να μειώσει την ποινή φυλάκισης του. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να αποδεχθεί ορισμένους όρους.

Ανατροπή δεδομένων φαίνεται να προκύπτει με την υπόθεση του Ντάνι Άλβες αφού ο Βραζιλιάνος φέρεται να μπορεί να συμφωνήσει με τη δικαιοσύνη για μείωση της φυλάκισης του.

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ κατηγορείται για βιασμό από μια γυναικά και βρίσκεται εδώ και μήνες στη φυλακή, Can Brians 2. Ο 40χρονος κινδυνεύει να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης 8-10 ετών όμως οι τελευταίες πληροφορίες που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας είναι ενθαρρυντικές για τον ίδιο.

Ο Ντάνι Άλβες προσέλαβε μια νέα δικηγόρο (Ινές Γκουαρδιόλα) που είναι ειδικευμένη στις σεξουαλικές επιθέσεις και το ποινικό δίκαιο και έγινε μια νέα συζήτηση για το πως μπορεί να μειώσει την ποινή που θα του επιβληθεί. Σύμφωνα με την El Espanol ο Άλβες θα το καταφέρει αυτό αν ομολογήσει την ενοχή του και αποζημιώσει τη γυναίκα που τον κατηγορεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι για να συμβεί αυτό θα πρέπει να προχωρήσει σε αλλαγές στις καταθέσεις στις οποίες δήλωνε φυσικά αθώος.

Πρώην γυναίκα Ντάνι Άλβες: «Για εμένα είναι νεκρός»

Η πρώην γυναίκα του, Ντινόρα Σαντάνα, πάντως δεν μάσησε τα λόγια της υποστηρίζοντας πως για εκείνη ο Άλβες «είναι νεκρός». «Για εμένα έχει πεθάνει. Για εμένα δεν υπάρχει, για εμένα είναι νεκρός. Πάντα κρατούσα το κεφάλι μου χαμηλά. Ποτέ δεν πήγαινα σε σόου. Ποτέ δεν έχω εμπλακεί σε σκάνδαλα. Κάνεις δεν με πίεσε, αλλά το έκανα για να βοηθήσω τον πατέρα των παιδιών μου. Με χρησιμοποίησαν για όσο τους βόλευε. Το να έχεις γιους με έναν άνθρωπο που είναι κατηγορούμενος για βιασμό είναι κάτι πολύ δυσάρεστο. Θέλω να εξαφανιστεί από τη ζωή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.