Πρώην γυναίκα Ντάνι Άλβες: «Για εμένα είναι νεκρός»

Ντάνι Άλβες

i

PrtScr

Πρώην γυναίκα Ντάνι Άλβες: «Για εμένα είναι νεκρός»

Sportal newsroom 17:35 - 12.10.2023 / Ανανεώθηκε: 17:37 - 12.10.2023

Η πρώην γυναίκα του Ντάνι Άλβες, ήταν ξεκάθαρη εις ότι αφορά τα συναισθήματά της για τον Βραζιλιάνο, που βρίσκεται στη φυλακή για τον βιασμό μιας γυναίκας, λέγοντας πως για εκείνη είναι νεκρός.

Ο Ντάνι Άλβες βρίσκεται στην φυλακή για την υπόθεση του βιασμού μιας γυναίκας σε κλαμπ της Βαρκελώνης και περιμένει τη δίκη του, η οποία αναμένεται να λάβει χώρα μεταξύ Οκτωβρίου και Νοεμβρίου. 

Η πρώην γυναίκα του, Ντινόρα Σαντάνα, πάντως δεν μάσησε τα λόγια της υποστηρίζοντας πως για εκείνη ο Άλβες «είναι νεκρός». Η Σαντάνα μιλώντας στο πρόγραμμα «Cuatro» είπε: «Για εμένα έχει πεθάνει. Για εμένα δεν υπάρχει, για εμένα είναι νεκρός. Πάντα κρατούσα το κεφάλι μου χαμηλά. Ποτέ δεν πήγαινα σε σόου. Ποτέ δεν έχω εμπλακεί σε σκάνδαλα». 

«Κάνεις δεν με πίεσε, αλλά το έκανα για να βοηθήσω τον πατέρα των παιδιών μου. Με χρησιμοποίησαν για όσο τους βόλευε. Το να έχεις γιους με έναν άνθρωπο που είναι κατηγορούμενος για βιασμό είναι κάτι πολύ δυσάρεστο. Θέλω να εξαφανιστεί από τη ζωή μου».

Από την άλλη διαφορετική στάση έχει κρατήσει η κοπέλα του πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα, Χοάνα Σανθ. Αρχικά το μοντέλο από την Ισπανία φερόταν να θέλει να πάρει διαζύγιο, αλλά ακόμα κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί και μένει να φανεί εάν θα υπάρξει κάποια εξέλιξη.