Αποκαλυπτικά τα ηχητικά της κατάθεσης του Ντάνι Άλβες για την υπόθεση βιασμού: «Δεν μου είπε ποτέ να σταματήσω»

Ντάνι Άλβες

i

PrtScr

Αποκαλυπτικά τα ηχητικά της κατάθεσης του Ντάνι Άλβες για την υπόθεση βιασμού: «Δεν μου είπε ποτέ να σταματήσω»

Κώστας Τόπας 11:50 - 05.07.2023

Το ηχητικό της κατάθεσής του Ντάνι Άλβες ενώπιον του δικαστή είδε το φως της δημοσιότητας.

Μετά από πέντε μήνες στη φυλακή, ο Ντάνι Άλβες βλέπει πώς οι επιλογές του να εγκαταλείψει τις φυλακές του Brians II συνεχίζουν να πέφτουν στο κενό. Εν τω μεταξύ, το πρόγραμμα «Código 10» του Cuatro έφερε στο φως της δημοσιότητας ηχητικά ντοκουμέντα ενώπιον του δικαστή.

Σε αυτά ακούγεται ο Βραζιλιάνος πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα να δίνει την εκδοχή του για τα γεγονότα μέσα στο νυχτερινό κέντρο της Βαρκελώνης και για τα οποία μια νεαρή τον κατηγορεί για βιασμό. Στην κατάθεσή του, ο Άλβες ομολόγησε ότι στο παρελθόν είχε πει ψέματα για να προστατεύσει τον γάμο του με τη γυναίκα που αγαπούσε. Για την ημέρα του συμβάντος, ο άλλοτε αμυντικός εξέφρασε τη δική του εκδοχή λέγοντας: 

«Όταν μπήκαμε στο μπάνιο, σταθήκαμε πρόσωπο με πρόσωπο ο ένας με τον άλλον. Ναι, με φίλησε και άρχισε να μου βγάζει το παντελόνι. Δεν έχει συμβεί τίποτα που να μην το θέλαμε. Πάντα την αντιμετώπιζα με μεγάλο σεβασμό», ήταν τα λόγια του Ντάνι Άλβες.

«Μας φρουρούσαν στο τραπέζι έξι της ντίσκο που είναι ανοιχτό σε όλο το δωμάτιο. Μίλησα με τον Μπρούνο και κάναμε χειρονομία στον σερβιτόρο κι αυτός κάλεσε αμέσως τρία κορίτσια. Διασκεδάζαμε και αμέσως υπήρξε μια σεξουαλική έλξη. Με έβαλε στην τουαλέτα και εκεί άρχισε το σεξ», είπε χαρακτηριστικά ο Άλβες για το πώς ξεκίνησε η προσέγγιση των δύο.

«Τη ρώτησα δύο φορές αν της άρεσε και μου είπε ναι. Δεν μου είπε ποτέ να σταματήσω καμία ενέργεια», διαβεβαίωσε ο Ντάνι Άλβες μεταξύ άλλων.