Ποιος Ντάνι Άλβες; Η σύζυγός του, Ζοάνα Σανθ, ντύθηκε νύφη! (vid)

Ποιος Ντάνι Άλβες; Η σύζυγός του, Ζοάνα Σανθ, ντύθηκε νύφη! (vid)

Sportal newsroom 22:10 - 07.11.2023

Η πρώην σύζυγος του Ντάνι Άλβες Ζοάνα Σανθ ντύθηκε νύφη για λογαριασμό μιας γνωστής εταιρείας με νυφικά.

Ο Ντάνι Άλβες συνεχίζει να βρίσκεται στη φυλακή για τον βιασμό μιας νεαρής κοπέλας σε ένα νυχτερινό μαγαζί της Βαρκελώνης το βράδυ της 30ης του Δεκέμβρη. Ωστόσο η πρώην σύζυγος του Βραζιλιάνου φαίνεται ότι συνεχίζει κανονικά τη ζωή της. 

Η Ζοάνα Σανθ λοιπόν ντύθηκε νύφη για λογαριασμό μιας γνωστής εταιρείας με νυφικά, την Berta. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που έβγαλε μάλιστα εντυπωσίασαν και άφησαν με ανοιχτό το στόμα τους ακόλουθούς της. 

Απ' ότι φαίνεται η πρώην σύντροφος του Άλβες τον έχει ξεπεράσει τελείως, αφού πριν από λίγες ημέρες είχε κάνει δηλώσεις, τονίζοντας πως «για εκείνη είναι νεκρός». 

«Για εμένα έχει πεθάνει. Για εμένα δεν υπάρχει, για εμένα είναι νεκρός. Πάντα κρατούσα το κεφάλι μου χαμηλά. Ποτέ δεν πήγαινα σε σόου. Ποτέ δεν έχω εμπλακεί σε σκάνδαλα», ήταν τα λόγια της μεταξύ άλλων. 

Η Σανθ μπορεί να έχει ξεχάσει τον Ντάνι Άλβες, αλλά η κοπέλα που βιάστηκε από τον πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα δεν λέει να αφήσει πίσω της αυτό το σοκαριστικό περιστατικό. Σε νέες δηλώσεις που έκανε μάλιστα τόνισε πως σε κάποιο σημείο την έπιασε από το λαιμό και άρχισε να τη χαστουκίζει. 

«Θυμάμαι ότι μου σήκωσε το φόρεμα και με έβαλε να καθίσω από πάνω του. Θυμάμαι επίσης ότι του είπα ότι δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Άρχισε να λέει πολλά πράγματα. Επέμεινε να του πω ότι ήμουν η π*** του. Από εκείνη τη στιγμή θυμάμαι ότι αντιστεκόμουν. Προσπάθησε να με κάνει να του κάνω στοματικό σεξ. Άρχισα να απομακρύνομαι από κοντά του, μέχρι που με έπιασε από το λαιμό και άρχισε να με χαστουκίζει», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια της.