Η στιγμή της αποφυλάκισης του Ντάνι Άλβες (vids)

Ντάνι Άλβες

i

PrtScr

Η στιγμή της αποφυλάκισης του Ντάνι Άλβες (vids)

Κώστας Τόπας 08:08 - 26.03.2024 / Ανανεώθηκε: 08:43 - 26.03.2024

Ελεύθερος είναι πλέον ο Ντάνι Άλβες, μετά το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος πλήρωσε το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ, που απαιτούνταν για εγγύηση.

Ο Ντάνι Άλβες κατάφερε να πληρώσει το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ που ζητούσαν με εγγύηση για να φύγει από το σωφρονιστικό κέντρο Brians 2 της Βαρκελώνης. Επιβεβαιώνεται ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής κατέβαλε το ποσό που ζήτησε το Δικαστήριο για να λάβει την πολυαναμενόμενη προσωρινή ελευθερία του. Πώς όμως, κατάφερε να συγκεντρώσει αυτό το ποσό ο Βραζιλιάνος;

Οι τελευταίες φήμες έλεγαν ότι θα ήταν ο πατέρας του Νεϊμάρ που θα δάνειζε αυτό το ποσό στον Ντάνι Άλβες, όπως έκανε πριν λίγους μήνες με τις 150.000 ευρώ ως αποζημίωση που ζητούσε το δικαστήριο από τον Βραζιλιάνο. Ο ίδιος όμως είχε γνωστοποιήσει ότι αυτό δεν θα συνέβαινε ξανά.

«Όπως όλοι γνωρίζουν, στην αρχή βοήθησα τον Ντάνι Άλβες. Σε αυτή τη δεύτερη στιγμή, σε μια κατάσταση διαφορετική από την προηγούμενη, στην οποία τα ισπανικά δικαστήρια έχουν ήδη αποφανθεί υπέρ της καταδίκης, υπάρχουν εικασίες και γίνεται προσπάθεια να συσχετιστεί το όνομά μου και του γιου μου με ένα θέμα που δεν μας απασχολεί πια. Ελπίζω ο Ντάνι Άλβες να βρει με την οικογένειά του όλες τις απαντήσεις που ψάχνει. Για εμάς, για την οικογένειά μου, το Το θέμα έχει τελειώσει», αναφέρεται στην ανακοίνωση του πατέρα του Νεϊμάρ.

Η δικηγόρος Μόντσε Σουάρεθ εξήγησε από την πλευρά της πώς βρήκε τα χρήματα ο Ντάνι Άλβες: «Μπορεί να είναι σε μετρητά, αλλά δεν έχετε σκεφτεί την έπαυλη που έχει αυτό το άτομο που αξίζει 5 εκατομμύρια ευρώ. Το ακίνητο και η πώληση του διαρκεί περίπου 2-3 ​​ημέρες. Οπότε ενδεχομένως να έγινε έτσι».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από ένα μήνα, ο Ντάνι Άλβες καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια και έξι μήνες φυλάκιση για σεξουαλική επίθεση σε μια 23χρονη. Τα γεγονότα συνέβησαν στις τουαλέτες ενός νυχτερινού κέντρου στη Βαρκελώνη, τα  ξημερώματα της 31ης Δεκεμβρίου 2022.

Την Τρίτη (19/03), το Δικαστήριο της Βαρκελώνης πραγματοποίησε ακρόαση για να αποφασίσει εάν ο Βραζιλιάνος θα μπορούσε να αποφυλακιστεί. Μετά τα επιχειρήματα που παρουσιάστηκαν, το Δικαστήριο αποφάσισε να αφήσει ελεύθερο τον πρώην ποδοσφαιριστή εάν πλήρωνε εγγύηση ενός εκατομμυρίου ευρώ. Την Δευτέρα (25/03) ο Ντάνι Άλβες αποχώρησε από τις φυλακές μετά την κατάθεση του εν λόγω ποσού.