Γιατί ο Ντάνι Άλβες δεν έχει τα χρήματα της εγγύησης για να βγει από τη φυλακή μετά την επιτυχημένη καριέρα του;

Ντάνι Άλβες

i

Ντάνι Άλβες/©Khalil Bashar/Jam Media/Getty Images/Ideal Images

Γιατί ο Ντάνι Άλβες δεν έχει τα χρήματα της εγγύησης για να βγει από τη φυλακή μετά την επιτυχημένη καριέρα του;

Κώστας Τόπας 08:14 - 25.03.2024

Ο Ντάνι Άλβες παραμένει στη φυλακή μιας και δεν έχει καταφέρει να συγκεντρώσει το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ για να πληρώσει την εγγύηση.

Το Δικαστήριο της Βαρκελώνης αποδέχτηκε ότι ο ποδοσφαιριστής Ντάνι Άλβες αποφυλακίζεται προσωρινά εν αναμονή της τελεσίδικης ποινής του. Όμως πρώτα πρέπει να πληρώσει ως εγγύηση το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ και, προς το παρόν, δεν το έχει πετύχει. 

Ο Βραζιλιάνος απευθύνθηκε αρχικά στον πατέρα του συναδέλφου και συμπατριώτη του Νεϊμάρ, ο οποίος του έχει ήδη δανείσει τα 150.000 ευρώ που πλήρωσε στον καταγγέλλοντα ως αποζημίωση. Ωστόσο, με την ευκαιρία αυτή αποφάσισαν να του αρνηθούν κάθε είδους βοήθεια, με το επιχείρημα ότι πλέον έχει καταδικαστεί από δικαστήριο

Όμως, το ερώτημα που κάνουν πολλοί είναι γιατί ο ίδιος ο Ντάνι Άλβες δεν έχει τα χρήματα να πληρώσει για τον εαυτό του μετά την επιτυχημένη καριέρα του; Λοιπόν, η απάντηση είναι απλή, αλλά έχει δύο πτυχές. Πρώτον, η σχέση που διατηρεί ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα με την πρώην σύζυγό του και μητέρα των δύο παιδιών του, Ντινόρα Σαντάνα. Ο Βραζιλιάνος δεν έχει καταβάλλει τη διατροφή που υποχρεούται στην πρώην σύντροφό του, με αποτέλεσμα να έχουν μπλοκαριστεί οι τραπεζικοί λογαριασμοί του στη Βραζιλία και να μην μπορεί να κάνει ανάληψη χρημάτων.

Από την άλλη, ο δικηγόρος που είναι υπεύθυνος για την υπεράσπισή του σε αυτή την υπόθεση, Ινές Γκουαρδιόλα, διαβεβαιώνει ότι έχει δύο λογαριασμούς στην Ισπανία. Στον έναν δεν υπάρχει υπόλοιπο και στο άλλο υπάρχει το ποσό των 51.000 ευρώ. Το πρόβλημα είναι ότι τον βαραίνει δικαστική κατάσχεση 50.000 ευρώ. Και, σε κάθε περίπτωση, αυτό το ποσό θα ήταν μόνο ένα μικροσκοπικό μέρος αυτού που χρειάζεται ο Ντάνι Άλβες.

Ρομπίνιο, Ντάνι Άλβες, Ροναλντίνιο και Άντονι: Οι Βραζιλιάνοι χορεύουν «σάμπα» στη φυλακή
REST OF THE WORLD

10:28 - 22.03.2024

Ρομπίνιο, Ντάνι Άλβες, Ροναλντίνιο και Άντονι: Οι Βραζιλιάνοι χορεύουν «σάμπα» στη φυλακή

Αυτή την εβδομάδα οι πρώην Βραζιλιάνοι παίκτες, Ρομπίνιο και Ντάνι Άλβες αντιμετωπίζουν ποινές φυλάκισης. Είναι απλώς οι τελευταίοι παίκτες της «Σελεσάο» που βρέθηκαν στο επίκεντρο λόγω σκανδάλων.

Οι τελευταίες πληροφορίες έδειχναν ότι η οικογένειά του (ειδικά η μητέρα και ο αδερφός του) θα αναζητούσαν ένα δάνειο για να βγάλουν τον αμυντικό από τη φυλακή αλλά, προς το παρόν, δεν το έχουν καταφέρει. Έτσι, αυτή τη Δευτέρα (25/03) θα έχουν νέα ευκαιρία να καταθέσουν τα χρήματα στον δικαστικό λογαριασμό.