Ντάνιελ Λέβι: «Αισθάνομαι άρρωστος που μια ομάδα από το Βόρειο Λονδίνο είναι ψηλότερα από μας»

Ντάνιελ Λέβι - Άρσεναλ

i

©BeFunky

Ντάνιελ Λέβι: «Αισθάνομαι άρρωστος που μια ομάδα από το Βόρειο Λονδίνο είναι ψηλότερα από μας»

Κώστας Τσιακλής 17:10 - 20.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:11 - 20.04.2023

Ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι, δεν έκρυψε την απογοήτευση του και δήλωσε πως αρρωσταίνει που η Άρσεναλ βρίσκεται ψηλότερα στη βαθμολογία από την ομάδα του.

Ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι, είχε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη Cambridge Union και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το πως αισθάνεται που η αιώνια «εχθρός», Άρσεναλ, βρίσκεται ψηλότερα στη βαθμολογία από την ομάδα του.

Ο ισχυρός άντρας των «Σπερς» ήταν ιδιαίτερα προκλητικός αφού δήλωσε πως το γεγονός αυτό τον κάνει να αρρωσταίνει ωστόσο τον παρηγορούν τα αποτελέσματα των τελευταίων πέντε χρόνων.

Συγκεκριμένα ο Λέβι ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος που δεν έχουμε κερδίσει περισσότερα από ένα τρόπαιο τα τελευταία 15 χρόνια; Απολύτως όχι αλλά πιστεύω επίσης ότι περάσαμε φανταστικές στιγμές και ήμασταν αρκετές φορές στο Champions League. Παρά το γεγονός ότι αισθάνομαι άρρωστος που υπάρχει μια ομάδα στο βόρειο Λονδίνο που είναι λίγο ψηλότερα από εμάς, αν κοιτάξω πίσω τα τελευταία πέντε χρόνια ήμασταν ψηλότερα από αυτούς.

Αν πάτε πίσω στην ιστορία, η Τότεναμ ήταν ένας σύλλογος που έχει μεγάλη ιστορία γιατί έχει κερδίσει πράγματα. Τον τελευταίο καιρό, δεν ήταν εκεί που έπρεπε. Είμαστε σε ένα ταξίδι και πρέπει να έχουμε καλύτερη επιτυχία στο γήπεδο».

Ο Άγγλος επιχειρηματίας δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει και την έντονη μεταγραφική φημολογία που υπάρχει γύρω από το όνομα του Χάρι Κέιν. Ο Λέβι χαρακτήρισε ως θρύλο της Τότεναμ τον 29χρονο επιθετικό και δήλωσε πως δεν μπορεί να τον φανταστεί με τη φανέλα κάποιας άλλης ομάδας.

«Ο Κέιν μπορεί να κερδίσει ένα τρόπαιο στους «Σπερς» αλλά το να είσαι θρύλος είναι επίσης σημαντικό. Το γεγονός ότι είναι ο πρώτος σκόρερ της Τότεναμ - γράφει ιστορία και ελπίζω μια μέρα να υπάρχει ένα άγαλμα του έξω από το γήπεδο. Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα φορέσει τη φανέλα άλλης ομάδας».