Ντάντας: «Δικαιούμασταν κάτι περισσότερο...»
i

© Intime

Ντάντας: «Δικαιούμασταν κάτι περισσότερο...»

Sportal newsroom 23:26 - 23.04.2023

Ο ΠΑΟΚ άξιζε κάτι περισσότερο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Τιάγκο Ντάντας.

Ο Τιάγκο Ντάντας σημείωσε ότι ο ΠΑΟΚ άξιζε κάτι περισσότερο στο ντέρμπι της Τούμπας. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ηττήθηκε με 2-1 από τον Παναθηναϊκό.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Λουτσέσκου χαρακτήρισε δύσκολο το ματς. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι ο ΠΑΟΚ έπρεπε να ήταν πιο επιθετικός στον αγώνα.

Η ιαχή «γκοοοοολλλλλ» για το 1-1 του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ ακούστηκε από τους «πράσινους» την ώρα που έκανε δηλώσεις ο Γιοβάνοβιτς! (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:25 - 23.04.2023

Η ιαχή «γκοοοοολλλλλ» για το 1-1 του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ ακούστηκε από τους «πράσινους» την ώρα που έκανε δηλώσεις ο Γιοβάνοβιτς! (vid)

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε δηλώσεις για την τεράστια νίκη του Παναθηναϊκού στην Τούμπα κι εκείνη την ώρα ακούστηκε ένβα μακρόσυρτο «γκοοοολλλλλ» όταν έγινε στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ το 1-1.

«Σίγουρα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα η οποία είναι και η πρώτη στην βαθμολογία. Eμείς αξίζαμε κάτι περισσότερο από το παιχνίδι, δεν θυμάμαι κάποια άλλη φάση του Παναθηναϊκού στο ανοιχτό γήπεδο πέρα από την φάση του Σπόραρ, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε καθώς αστοχήσαμε. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο ποτέ δεν είναι δίκαιο θα πρέπει να γίνουμε πιο κυνικοί στην τελική προσπάθεια και να το αλλάξουμε αυτό στα επόμενα παιχνίδια», ανέφερε αρχικά ο Ντάντας. 

«Θα πρέπει να είμαστε πιο αποφασισμένοι στην τελική προσπάθεια να αντιδράσουμε γιατί έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια. Kαταφέραμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα γίναμε πιο επιθετικοί στα τελευταία λεπτά, πιο αποφασιστικοί αλλά δεν πήραμε τίποτα. Το σίγουρο είναι πως ήμαστε μια καινούργια ομάδα, παίζουμε ένα πολύ καλό ποδόσφαιρο, μπορεί να είμαστε πίσω στην βαθμολογία αλλά πρέπει να αντιδράσουμε καθώς σήμερα μας έλειψε η ηρεμία μας και η γενναιότητά μας», πρόσθεσε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

«Tους θέλουμε δίπλα μας, είναι σημαντικό για εμάς. Μας το έχουν δείξει καθ' όλη την διάρκεια της σεζόν μακάρι να τους δώσουμε και εμείς μια χαρά κατακτώντας το κύπελλο», κατέληξε για το γεγονός ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ χειροκροτήθηκαν από τον κόσμο μετά το τέλος του αγώνα.