Νταρίντα: «Παίξαμε όπως θέλαμε, θα μας βοηθήσει ψυχολογικά η νίκη»
i

Νταρίντα©intime

Νταρίντα: «Παίξαμε όπως θέλαμε, θα μας βοηθήσει ψυχολογικά η νίκη»

Αλέξης Σαββόπουλος 23:53 - 28.04.2024 / Ανανεώθηκε: 00:25 - 15.05.2024

Η ψυχολογία που πήρε η ομάδα του από τη νίκη και η καλή άμυνα τα κέρδη του Άρη, σύμφωνα με τον Τσέχο.

Στην καλή αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του αλλά και τη σημασία του γκολ του Σαμόρα, στάθηκε ο Νταρίντα στις δηλώσεις του μετά τη νίκη στη Λεωφόρο: Αρχικά ανέφερε: «Θέλαμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη. Νομίζω ότι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς παίξαμε όπως θέλαμε. Σίγουρα το αποτέλεσμα θα μας βοηθήσει ώστε να έχουμε καλή ψυχολογία και για τα ματς στα Playoffs αλλά και για το επόμενο ματς μαζί τους στον τελικό του Κυπέλλου».

Για τα σημεία-κλειδιά της νίκης: «Θέλαμε να είμαστε καλά οργανωμένοι στην άμυνα. Από τη στιγμή που πετύχαμε γρήγορα γκολ ήταν πιο εύκολο για μας. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι κλειδί και το τέρμα του Σαμόρα. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε στην αντεπίθεση και παίξαμε καλά στην άμυνα».

Για τον τελικό του Κυπέλλου: «Θέλουμε να κερδίσουμε το Κύπελλο. Τώρα έχουμε χρόνο για να ξεκουραστούμε. Σίγουρα τα δύο τελευταία ματς θα είναι σα παιχνίδια προετοιμασίας για να είμαστε έτοιμοι στον τελικό. Σίγουρα θα είναι διαφορετικό ματς. Είναι ένα παιχνίδι, πρέπει να είμαστε έτοιμοι, να μπούμε στο γήπεδο και να τα δώσουμε όλα. Υπόσχομαι ότι θα τα δώσουμε όλα και θα παλέψουμε για τον τίτλο».

Ο Άρης έκοψε τον τίτλο από τον Παναθηναϊκό, τον μπλέκει για την Ευρώπη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:27 - 28.04.2024

Ο Άρης έκοψε τον τίτλο από τον Παναθηναϊκό, τον μπλέκει για την Ευρώπη

Με ένα γκολ του Ζαμόρα στα 70 δευτερόλεπτα, ο Άρης νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό και του έκοψε τα όνειρα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σε κίνδυνο πλέον το ευρωπαϊκό «εισιτήριο» του Τριφυλλιού.