Νίκη «ανάσα» για τη Κολωνία
i

© PrtScr

Νίκη «ανάσα» για τη Κολωνία

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:30 - 01.12.2023 / Ανανεώθηκε: 00:10 - 02.12.2023

Χάρη στο τέρμα του Ντέιβι Ζέλκε, η Κολωνία πήρε μία σημαντική νίκη κόντρα στη Ντάρμσταντ (1-0), για την 13η αγωνιστική της Bundesliga.

Την επιστροφή στις νίκες πανηγύρισε η Κολωνία, η οποία επικράτησε εκτός έδρας κόντρα στη Ντάρμσταντ, χάρη στο τέρμα του Ντέιβι Ζέλκε, για την 13η αγωνιστική της Bundesliga

Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Στέφεν Μπάουμγκαρτ ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη και ανέβηκε στη 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 9 βαθμούς, εκεί που ισοβαθμεί με τη Ντάρμσταντ

Στο 56ο λεπτό οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία. Ο Τιμ Σκάρκε έκανε το σουτ από την άκρη της περιοχής, όμως η μπάλα πέρασε για λίγα εκατοστά από το δεξί δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακα. 

Ωστόσο τέσσερα λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση και βρήκαν δίχτυα με τον Ντέιβι Ζέλκε, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ μετά το σουτ του Λίντον Μάινα και με κοντινό τελείωμα έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. 

Στο 67ο λεπτό ο Μάινα έκανε μια εκπληκτική σέντρα προς τον Λούκα Βάλντσμιντ και με πλασέ έδωσε αέρα δύο τερμάτων. Όμως η χαρά κράτησε για λίγο, καθώς το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ, μετά από έλεγχο στο VAR. Κάπως έτσι η Κολωνία πήρε μία σημαντική νίκη (1-0) και ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού.  

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 13ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (14ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ