Νίκη - ανάσα για τη Μπόχουμ κόντρα στη Ντάρμσταντ με σόου του Ασάνο
i

©printscreen

Νίκη - ανάσα για τη Μπόχουμ κόντρα στη Ντάρμσταντ με σόου του Ασάνο

Ιάσονας Τσίλης 23:29 - 03.11.2023 / Ανανεώθηκε: 00:22 - 04.11.2023

Η Μπόχουμ επικράτησε 2-1 της Ντάρμσταντ σε μια κομβική αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες, οι οποίες βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις του πρωταθλήματος.

Ντάρμσταντ και Μπόχουμ τέθηκαν αντιμέτωπες για την 10η αγωνιστική της Bundesliga. Αμφότερες έψαχναν μια νίκη που θα τους βοηθούσε να ξεκολλήσουν από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι στο 10', με τη βολίδα του Σκάρκε να σταματάει στο δοκάρι του Ρίμαν.

Η Μπόχουμ κατάφερε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη της ουσιαστική απειλή στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, στο 25' ο Ασάνο βρέθηκε τετ α τετ με τον Σούλεν και κατάφερε να τον νικήσει, κάνοντας το 1-0 για τους φιλοξενούμενους.

Η Ντάρμσταντ αντέδρασε λίγο πριν την ανάπαυλα και ισοφάρισε με τον Νουρνμπέργκερ, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά.

Στο 54', η Μπόχουμ πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ, με τον Ασάνο να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Χόφμαν, με ωραίο τελείωμα μέσα στην περιοχή.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 2-2 στο 61' με τον Σκάρκε να εξαπολύει ένα πολύ δυνατό σουτ, το οποίο όμως απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ρίμαν, κρατώντας το προβάδισμα για την ομάδα του.

Πάνω που η Ντάρμσταντ άρχισε να πιέζει και έδειχνε να κυνηγάει την ισοφάριση, της «κόπηκαν τα φτερά» στο 70'. Ο διαιτητής απέβαλλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Χόλαντ κάτω από έντονες διαμαρτυρίες.

Η Μπόχουμ δεν απειλήθηκε καθόλου στα τελευταία 20 λεπτά, κράτησε με χαρακτηριστική άνεση το υπέρ της 2-1 και πανηγύρισε μια σημαντική νίκη που την ανέβασε στην 13η θέση της Bundesliga.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 10ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (11ΗΣ) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ