Ντε Λαουρέντις: «Σκοπεύω να έχουμε 200 εκατομμύρια οπαδούς της Νάπολι σε όλο τον κόσμο»

Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις

i

PrtScr

Ντε Λαουρέντις: «Σκοπεύω να έχουμε 200 εκατομμύρια οπαδούς της Νάπολι σε όλο τον κόσμο»

Κώστας Τόπας 10:33 - 05.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:26 - 05.05.2023

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι ο σύλλογος διευρύνεται σε δημοτικότητα και ότι σχεδιάζει να έχει 200 ​​εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον κόσμο.

Οι «παρτενοπέι» γιόρτασαν με στυλ τη νίκη τους στο Scudetto, με το γήπεδο του «Ντιέγκο Μαραντόνα» και τους δρόμους της Νάπολης να «φλαίγονται» από πυροτεχνήματα όλη τη νύχτα. 

Μιλώντας στο Sky Sport Italia, ο πρόεδρος των «παρτενοπέι», Ντε Λαουρέντις μίλησε για την επιτυχία της ομάδας του, αλλά και για τα σχέδια που έχει για να να συνεχίσει να μεγαλώνει τον σύλλογο πέρα ​​από την Ιταλία.

«Η Νάπολι ανήκει σε όλους, η κριτική υπάρχει, είναι θεμιτή, αλλά πάντα ήμουν νικητής στη ζωή, χαμογελούσα. Αλλά το ποδόσφαιρο είναι πολύπλοκο, πρέπει κανείς να καθοδηγεί τις σκέψεις του μέσα στο χάος. Θα ήταν πιο εύκολο αν δεν θεωρούνταν πραγματική βιομηχανία ψυχαγωγίας. Στην Ιταλία έχουμε 10 εκατομμύρια θαυμαστές και στον κόσμο 83 εκατομμύρια, αλλά αυξανόμαστε, στην Κίνα μας ακολουθούν, στη Γεωργία επίσης, στην Κορέα λόγω του Μιν Τζάε Κιμ, δεν θα σου πω τι γίνεται. 

Σύντομα θα μπορούσαμε να γίνουμε 200 εκατομμύρια θαυμαστές στον κόσμο. Ένα σχόλιο για αυτόν τον τίτλο; Το "πρώτο" Scudetto. Πάντα ξεκινάς ξανά από ένα σημείο εκκίνησης, και αυτό είναι. Το να βλέπω όλους αυτούς τους ευτυχισμένους ανθρώπους με γεμίζει, πολύ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της Νάπολι.