Ξέσπασε ο Ντε Λιχτ: «Ο επόπτης μου ζήτησε συγγνώμη για το λάθος του, είναι ντροπή αυτό που έγινε» (vids)

Ματίας Ντε Λιχτ

Ξέσπασε ο Ντε Λιχτ: «Ο επόπτης μου ζήτησε συγγνώμη για το λάθος του, είναι ντροπή αυτό που έγινε» (vids)

Κώστας Τόπας 08:37 - 09.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:56 - 20.05.2024

Ο αμυντικός της Μπάγερν, Ματίας Ντε Λιχτ αποκάλυψε την στιχομυθία που είχε με τον βοηθό διαιτητή στο φινάλε του ημιτελικού με την Ρεάλ.

Ένα απίθανο βράδυ βίωσαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίοι είδαν την ομάδα τους να παίρνει ασύλληπτη ανατροπή κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου. Η «Βασίλισσα» είχε... on fire τον Χοσέλου, που με δύο δικά του γκολ έκανε το 0-1, 2-1 και έστειλε τον σύλλογό του στον μεγάλο τελικό του UEFA Champions League.

Στο 103', όμως, η Μπάγερν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με δεξί σουτ του Ντε Λιχτ από το ύψος του πέναλτι. Σε γέμισμα, ο Μεντί απομάκρυνε και ο Μίλερ έστρωσε στον Ολλανδό αμυντικό, ο οποίος σκόραρε.

Ο Πολωνός βοηθός Τόμας Λίστκιεβιτς, ωστόσο, σήκωσε σημαία χωρίς να περιμένει την κατάληξη της φάσης και έτσι το γκολ δεν μέτρησε, ενώ η φάση ήταν οριακή. Ήταν αδύνατο από τη στιγμή που σηκώθηκε πριν την κατάληξη η σημαία να επέμβει ο VAR, κάτι που προκάλεσε την έκρηξη των Γερμανών.

Οι παίκτες διαμαρτύρονταν έντονα στον Μαρτσίνιακ και ο πάγκος έκανε «ντου» στον Λίστκιεβιτς, αλλά δεν γινόταν ν' αλλάξει η κατάσταση και η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε την πρόκριση. Ο Ντε Λιχτ από την πλευρά του, αποκάλυψε την στιχομυθία που είχε με τον βοηθό διαιτητή στο φινάλε της αναμέτρησης.

«Δεν θέλω να πω ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πάντα τους διαιτητές μαζί της, αλλά αυτό έκανε τη διαφορά σήμερα. Η Ρεάλ, όταν νομίζεις ότι είναι νεκρή, έχει μια την τελευταία πνοή… γι' αυτό έχει 14 Champions League», είπε στην κάμερα του Movistar, ο αμυντικός της Μπάγερν.

«Δεν θέλω να πω ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πάντα τους διαιτητές μαζί της, αλλά αυτό έκανε τη διαφορά στο ματς. Ο βοηθός μετά το ματς μας ζήτησε συγγνώμη για το λάθος του», τόνισε στη συνέχεια ο Ντε Λιχτ.