Ντε Μπρόινε: «Ο Χάαλαντ μπορεί να φτάσει στα 800 γκολ»
i

Χάαλαντ και Ντε Μπρόινε/©ManCity

Ντε Μπρόινε: «Ο Χάαλαντ μπορεί να φτάσει στα 800 γκολ»

Sportal newsroom 10:39 - 26.12.2022 / Ανανεώθηκε: 10:41 - 26.12.2022

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε δήλωσε πως ο συμπαίκτης του στη Μάντσεστερ Σίτι, Ερλινγκ Χάαλαντ, μπορεί να πλησιάσει Μέσι και Ρονάλντο, από πλευράς σκοραρίσματος. Τι ανέφερε για τον Χουλιάν Αλβαρες.

Η συνεργασία τους από τους πρώτους μήνες συνύπαρξης στη Μάντσεστερ Σίτι είναι άκρως αποδοτική. Με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε να «σερβίρει» στις περισσότερες περιπτώσεις, ο Ερλινγκ Χάαλαντ έχει ξεκινήσει με εντυπωσιακό τρόπο τη θητεία του στο «Etihad», με το κοντέρ να έχει καταγράψει ήδη 24 τέρματα σε 19 συμμετοχές.

Το… ταβάνι, όμως, μοιάζει να είναι αρκετά υψηλό για τον Νορβηγό στράικερ, με τον Ντε Μπρόινε να αναφέρει ότι έχει όλα τα προσόντα να ολοκληρώσει την καριέρα του ως ένας από τους μεγαλύτερους σκόρερ όλων των εποχών, πλησιάζοντας στα επίπεδα του Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο

«Εχει… εμμονή με το γκολ. Ως τώρα έχει σημειώσει περίπου 200 στην καριέρα του, οπότε πιθανότατα στο μέλλον μπορεί να φτάσει στα 700 ή στα 800 αν παραμείνει υγιής και συνεχίσει να κάνει τα πράγματα που κάνει καλά. Ο Ερλινγκ είναι επιθετικός κορυφαίου επιπέδου. Είναι ακόμα νέο παιδί, απολαμβάνει τη ζωή του και παίρνει στα σοβαρά το ποδόσφαιρο. Λατρεύει να πετυχαίνει γκολ και νομίζω ότι αυτό είναι το πιο ξεχωριστό στοιχείο που έχει» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ντε Μπρόινε.

Ο εκ των αρχηγών της Μάντσεστερ Σίτι σχολίασε και την έως τώρα παρουσία του Χουλιάν Αλβαρες, ο οποίος είχε ένα εξαιρετικό Μουντιάλ στο Κατάρ:

Είδαμε από την αρχή πως ήταν ταλαντούχος. Δεν μπορείς να ξέρει τι θα συμβεί όταν ποδοσφαιριστές έρχονται στην Ευρώπη από τη Λατινική Αμερική, αλλά ο Χουλιάν ήδη μας βοηθάει πάρα πολύ. Ισως να αισθάνεται πως θα έπρεπε να έχει αγωνιστεί λίγο περισσότερο, αλλά όσο προχωράει η σεζόν αυξάνεται και ο χρόνος συμμετοχής του και ήδη έχει σημειώσει σημαντικά γκολ για εμάς.