Ντε Τσέρμπι: «Να πάρουμε την πρωτιά στον όμιλο»

Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι

i

© Intime

Ντε Τσέρμπι: «Να πάρουμε την πρωτιά στον όμιλο»

Sportal newsroom 18:07 - 19.09.2023

Αρκετά υψηλούς στόχους έχει βάλει ο προπονητής της Μπράιτον, Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, ο οποίος σε δηλώσεις που έκανε σε Μέσο της Αγγλίας ανέφερε ότι θέλει την πρωτιά στον όμιλο του Europa League.

Η Μπράιτον έχει μπει σε κλίμα Europa League, αφού για πρώτη φορά στην ιστορία της θα παίξει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Κάπως έτσι ο προπονητής των «γλάρων», Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι πρέπει να προσαρμόσει την ομάδα του να παίζει δύο και τρία παιχνίδια την εβδομάδα, κάτι που στο παρελθόν δεν συνέβαινε. 

Σε δηλώσεις που έκανε ο Ιταλός τεχνικός λοιπόν δήλωσε ότι θα πρέπει οι παίχτες να συνηθίσουνε τα παραπάνω παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα. Ενώ την ίδια ώρα σύμφωνα με τα λεγόμενά του θέλει να διατηρήσει το DNA της ομάδας. Ο ίδιος μάλιστα έβαλε αρκετά υψηλούς στόχους για την ομάδα του, καθώς θέλει να πάρει την πρωτιά στον όμιλο, όπου εκτός από την ΑΕΚ είναι η Μαρσέιγ και ο Άγιαξ

«Πρέπει να συνηθίσουμε να παίζουμε τρία ματς την εβδομάδα. Πρέπει να κάνουμε έξυπνη διαχείριση στο ρόστερ διατηρώντας το στιλ μας, το DNA μας ως ομάδα. Σίγουρα οι αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν είναι ένα πρόβλημα. 

Ένας χρόνος italian job με τον Ντε Τσέρμπι στη Μπράιτον - Θέλει δεύτερο δώρο γενεθλίων με την ΑΕΚ ο Ιταλός, «ζω ένα όνειρο»
EUROPA LEAGUE

19:30 - 18.09.2023

Ένας χρόνος italian job με τον Ντε Τσέρμπι στη Μπράιτον - Θέλει δεύτερο δώρο γενεθλίων με την ΑΕΚ ο Ιταλός, «ζω ένα όνειρο»

Ο Ρομπέρτο ντε Τσέρμπι τόνισε ότι ζει ένα όνειρο στη Μπράιτον, ενώ οι οπαδοί της ομάδας τον αποθεώνουν. Η πρόκληση για τον 44χρονο τεχνικό και η Ένωση.

Μπορώ να αλλάξω ομάδα, έντεκα παίκτες ανά παιχνίδι, αλλά ο στόχος είναι να διατηρήσουμε το στιλ μας, να διατηρήσουμε το DNA μας, να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρωτιά στον όμιλο», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα. 

Πρώτο παιχνίδια για την Μπράιτον είναι αυτό με την ΑΕΚ στο AMEX Stadium, στο οποίο αναμένεται να είναι περίπου 1.500 οπαδοί της Ένωσης, οι οποίοι θα κάνουν το ταξίδι από την Ελλάδα και τις γύρω χώρες για να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα.