Ντε Τζέρμπι για τα μεγάλα του πάθη: «Έχω εμμονή με το ποδόσφαιρο και τα τσιγάρα»

Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι

i

©Intime

Ντε Τζέρμπι για τα μεγάλα του πάθη: «Έχω εμμονή με το ποδόσφαιρο και τα τσιγάρα»

Sportal newsroom 15:15 - 24.09.2023 / Ανανεώθηκε: 15:16 - 24.09.2023

Ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι σε συνέντευξή του μίλησε για τη προπονητική του καριέρα, ενώ χαρακτήρισε τον εαυτό του εμμονικό με το ποδόσφαιρο και τα τσιγάρα.

Η ΑΕΚ σε ένα «τρελό» παιχνίδι στην Αγγλία πήρε τη νίκη κόντρα στη Μπράιτον με 3-2 χάρη στα γκολ του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και του Εζεκιέλ Πόνσε.

Λίγες ημέρες μετά από την αναμέτρηση, ο προπονητής των «γλάρων», Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι σε συνέντευξή του μίλησε για τη προπονητική του καριέρα, ενώ χαρακτήρισε τον εαυτό του εμμονικό με το ποδόσφαιρο και τα τσιγάρα. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιταλός τεχνικός: 

«Έφυγα από την Ουκρανία με άσχημο τρόπο και ξέρετε τι εννοώ. Όταν άρχισα να δουλεύω ήταν δύσκολα. Ήμουν ένας ξένος προπονητής σε μια ξένη χώρα, με νέους παίκτες, με τον προηγούμενο προπονητή να αποχωρεί για μεγαλύτερο σύλλογο. Είναι όμως σαν όνειρο για μένα. Ο τρόπος παιχνιδιού, οι σχέσεις μου με τους παίκτες, τον σύλλογο, τους ανθρώπους που εργάζονται εδώ, τα αποτελέσματα. 

Μου αρέσει να ζω στο Μπράιτον», σημείωσε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός και στην πορεία μίλησε για τα μεγάλα του πάθη. Έχω εμμονή με το ποδόσφαιρο και τα τσιγάρα. Το ποδόσφαιρο είναι χόμπι, δουλειά, το πάθος μου, η ζωή μου. Το πρόβλημα είναι όταν δεν έχουμε αγώνες. Μου αρέσει να περνάω χρόνο με τον βοηθό μου, παρακολουθώντας αγώνες του Champions League. 

Για εμάς είναι τιμή να αγωνιζόμαστε στο Europa League γιατί εάν ζεις για το ποδόσφαιρο και μπορείς να αγωνίζεσαι μεσοβδόμαδα είναι απόλαυση και τιμή. Ο Γκουαρδιόλα είναι σε άλλο επίπεδο. Για μένα είναι ο καλύτερος. Θέλω να βελτιώσω τις ιδέες μου. Η βελτίωση μου δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και δεν θέλω να τελειώσει», ανέφερε ο Ιταλός προπονητής.