Αποσύρεται από την διεκδίκηση του Ράις η Μάντσεστερ Σίτι μετά την προσφορά των 122 εκατ. ευρώ της Άρσεναλ

Ντέκλαν Ράις

i

©printscreen

Αποσύρεται από την διεκδίκηση του Ράις η Μάντσεστερ Σίτι μετά την προσφορά των 122 εκατ. ευρώ της Άρσεναλ

Κώστας Τόπας 12:22 - 28.06.2023 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 28.06.2023

Η Μάντσεστερ Σίτι αποφάσισε να αποσύρει την πρόταση των 122 εκατομμυρίων ευρώ για τον Ντέκλαν Ράις!

Η Γουέστ Χαμ είναι ανένδοτη για τον Ντέκλαν Ράις και είναι αποφασισμένη να τον διατηρήσει στο ρόστερ. Αλλωστε αυτό φρόντισε να ξεκαθαρίσει στη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία ήταν στο «κυνήγι» για την απόκτηση του 24χρονου μέσου.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ το Sky Sports, ο Jack Gaughan, οι Πολίτες βλέποντας την στάση των «σφυριών» αποφάσισαν να αποσύρουν την τελευταία πρόταση που κατέθεσαν, η οποία έφτανε τα 122 εκατομμύρια ευρώ.

Με την Μάντσεστερ Σίτι να αποσύρει την προσφορά της,  η Άρσεναλ συνεχίζει να ελπίζει για τον Ράις. Ο 24χρονος έχει μεγάλη ζήτηση αυτό το καλοκαίρι, αφού ο ιδιοκτήτης των «σφυριών», Ντέιβιντ Σάλιβαν, είχε αναφέρει ότι η επίδοση του στον τελικό του Europa Conference League θα ήταν το τελευταίο του παιχνίδι για τον σύλλογο. Υπενθυμίζεται ότι η Άρσεναλ πριν από μερικές ημέρες προχώρησε σε μια τρίτη μεγάλη πρόταση, η οποία ξεπερνά το ποσό που προσέφερε η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Συγκεκριμένα οι «κανονιέρηδες» κατέθεσαν πρόταση συνολικής αξίας 122 εκατομμυρίων ευρώ, με τα 116 εκατομμύρια να είναι εγγυημένα και τα υπόλοιπα έξι να είναι με τη μορφή μπόνους. Αυτό το ποσό (αν το δεχθεί η Γουέστ Χαμ) θα κάνει τον Ράις την ακριβότερη μεταγραφή Άγγλου ποδοσφαιριστή.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Άρσεναλ και της Γουέστ Χαμ συνεχίζονται και δεν αποκλείεται το προσεχές διάστημα να υπάρξουν εξελίξεις γύρω από την υπόθεση.