Ο Ντελόρ δίνει καθησυχαστικά νέα μετά την κατάρρευσή του στον αγωνιστικό χώρο (vid)

Άντι Ντελόρ

i

PrtScr

Ο Ντελόρ δίνει καθησυχαστικά νέα μετά την κατάρρευσή του στον αγωνιστικό χώρο (vid)

Κώστας Τόπας 10:55 - 07.01.2024

Καθησυχαστικά είναι τα νέα σχετικά με την υγεία του Άντι Ντελόρ, ο οποίος κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ουμ Σαλάλ με την Αλ Αραμπί.

«Πάγωσαν» άπαντες στην αναμέτρηση της Ουμ Σαλάλ με την Αλ Αραμπί μετά την κατάρρευση στον αγωνιστικό χώρο του Άντι Ντελόρ. Ο 32χρονος Γαλλοαλγερινός επιθετικός της Ουμ Σαλάλ, που το περασμένο καλοκαίρι είχε ακουστεί για τον Ολυμπιακό, έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο στο 17ο λεπτό του ματς - δέκα λεπτά αφού είχε σκοράρει, κατά τη διάρκεια του τελικού του Qatar Stars Cup με αντίπαλο την Αλ Αραμπί.

Ευτυχώς όμως τα νέα είναι καθησυχαστικά για τον Άντι Ντελόρ. Ο Αλγερινός διεθνής ήταν καθησυχαστικός στα κοινωνικά του δίκτυα, λέγοντας πως είναι καλά στην υγεία του.

«Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματά σας, όλα είναι κανονικά», σχολίασε σε ένα story στο Instagram. Επίσης, μετέδωσε εικόνες στον λογαριασμό του που τον δείχνουν ανάμεσα στους συμπαίκτες του μετά τον αγώνα.

Μάλιστα, o 32χρονος επιθετικός δεν χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο για περεταίρω εξετάσεις, με τον ίδιο να επιστρέφει στον πάγκο της ομάδας του λίγο αργότερα για να παρακολουθήσει από κοντά την εξέλιξη του τελικού. Παιχνίδι και το οποίο πήρε η Ουμ Σαλάλ στην διαδικασία των πέναλτι!

Tags: