Ντέμης: «Ήταν το πρώτο ντέρμπι αιωνίων που ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος, αλλά η διαφορά δεν ήταν μεγάλη»

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

i

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός/ ©Intime

Ντέμης: «Ήταν το πρώτο ντέρμπι αιωνίων που ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος, αλλά η διαφορά δεν ήταν μεγάλη»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:42 - 10.04.2023 / Ανανεώθηκε: 21:43 - 10.04.2023

Το δικό του σχόλιο για την εικόνα του ντέρμπι στη Λεωφόρο ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό κατέθεσε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή της NOVA, «Monday FC».

Την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού έναντι του Ολυμπιακού στο ματς της Λεωφόρου παραδέχθηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή του στη Nova, «Monday FC», τονίζοντας ότι αυτό ήταν και το πρώτο ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες που οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι.

Παρ’ όλα αυτά, επισήμανε ότι η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν ήταν μεγάλη και εξήγησε τον λόγο.

«Ο Γιοβάνοβιτς λέει “μην υποτιμάτε την ομάδα μου” και όταν το είπε ο Παναθηναϊκός δεν ήταν στα καλύτερά του. Ήταν το τρίτο ντέρμπι των δύο ομάδων και το πρώτο που ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στα δύο προηγούμενα.

Το σχόλιο του Ντέμη για το λάθος του Παπασταθόπουλου στο ντέρμπι: «Και οι μεγάλοι παίκτες θα κάνουν τέτοια σφάλματα» (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:40 - 10.04.2023

Το σχόλιο του Ντέμη για το λάθος του Παπασταθόπουλου στο ντέρμπι: «Και οι μεγάλοι παίκτες θα κάνουν τέτοια σφάλματα» (vid)

Το λάθος του Σωκράτη Παπασταθόπουλου σχολίασε μέσω της εκπομπής Monday FC ο Ντέμης Νικολαΐδης, υποστηρίζοντας πως όλοι οι μεγάλοι παίκτες κάνουν τέτοια σφάλματα.

Ο Παναθηναϊκός ξάφνιασε στο δικό μας μυαλό με την ενδεκάδα του, αλλά τι κατάφερε με αυτό; Εγώ είδα έναν Παναθηναϊκό να παίζει 4-5-1 στην άμυνα, αλλά και τα πέντε χαφ να κάνουν τρομερή δουλειά και πίεση και να βγαίνει με τρεις επιθετικούς στην επίθεση. Παλάσιος και Μπερνάρ ήταν εκπληκτικοί στο πρέσινγκ και να παίζουν σαν χαφ. Αυτή ήταν η συμπεριφορά του. Κυριάρχησε στο κέντρο και εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Επίσης, ο Παναθηναϊκός είχε πολλούς διακριθέντες. Μάγκνουσον, Σάντσεθ… Δεν μπορώ να σου παίκτη του Παναθηναϊκού που δεν ήταν καλός.

Ο Ολυμπιακός μας φάνηκε κατώτερος, γιατί ήταν πιο πιεστικός ο Παναθηναϊκός. Αλλά, από φάσεις αν δεις το παιχνίδι, και ο Ολυμπιακός είχε καλές στιγμές. Στη φάση του Μασούρα, μπορούσε να σκοράρει. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να κυριάρχησε, αλλά είχε λίγη τύχη στα γκολ. Δεν ήταν τόσο μεγάλη η διαφορά. Βλέποντας το ματς, ο Παναθηναϊκός κυριαρχούσε, ωστόσο η διαφορά τους δεν ήταν μεγάλη», είπε χαρακτηριστικά.