Ντέμης: «Ακόμα κι αν η ΑΕΚ χάσει από τον Παναθηναϊκό, το πρωτάθλημα θα κριθεί στα playoffs» (vid)
i

Ντέμης Νικολαΐδης/PrtScr

Ντέμης: «Ακόμα κι αν η ΑΕΚ χάσει από τον Παναθηναϊκό, το πρωτάθλημα θα κριθεί στα playoffs» (vid)

Κώστας Τόπας 10:15 - 05.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:15 - 05.01.2023

Ο Ντέμης Νικολαΐδης εξέφρασε την πίστη του ότι η ΑΕΚ θα επανέρθει στα νικηφόρα αποτελέσματα, τονίζοντας πως ακόμα κι αν ηττηθεί από τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (08/01) το πρωτάθλημα δεν θα έχει κριθεί.

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα με 2-1 και πλέον στρέφει την προσοχή της στο προσεχές ντέρμπι της Κυριακής (08/01, 19:30) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Από την πλευρά του, ο Ντέμης Νικολαΐδης κλήθηκε να σχολιάσει την ήττα της Ένωσης στους «Ζωσιμάδες» αλλά και το ντέρμπι της Κυριακής στην «OPAP Arena».

«Η ΑΕΚ θα επανέλθει. Δεν μπορείς να πεις ότι η εμφάνιση αυτή ήταν μεγάλο πρόβλημα. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Η ΑΕΚ δικαιούταν να κερδίσει με βάση την εικόνα του παιχνιδιού και τις ευκαιρίες που έκανε, αλλά ο ΠΑΣ κέρδισε καθαρά και μου άρεσε που οι παίκτες του δεν έπεφταν κάτω να κάνουν τους τραυματίες.

Ο Βίντα φάνηκε ανέτοιμος, αλλά έπρεπε να παίξει γιατί είναι πάρα πολύ καλός αμυντικός. Δεν μπορείς να μην τον βάλεις. Κι ο Σιντιμπέ δεν ήταν καλός στο αμυντικό κομμάτι, σε αντίθεση με τον Ρότα που βγάζει μάτια φέτος αλλά απουσίαζε. Για τον Πάολο Φερνάντες, δεν είναι εύκολο να μπεις και να παίξεις αμέσως σε μια μεγάλη ομάδα. Μπορεί να χρειαστεί χρόνος για την προσαρμογή του. Μου έκανε εντύπωση που βγήκε ο Πινέδα, γιατί ήταν από τους καλύτερους, μαζί με τον Άμραμπατ».

Οσον αφορά για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ο παλαίμαχος επιθετικός δήλωσε: «Θα έχει τρομερό ενδιαφέρον. Είναι δύο ομάδες που παίζουν εντελώς διαφορετικό ποδόσφαιρο. Όλα είναι ανοιχτά, οι πιθανότητες είναι υπέρ της ΑΕΚ παίζοντας στην έδρα της, αλλά ο Παναθηναϊκός στα ντέρμπι δείχνει χαρακτήρα και δεν θα είναι έκπληξη κανένα αποτέλεσμα. Ακόμη κι αν ο Παναθηναϊκός κερδίσει πάντως, το πρωτάθλημα θα κριθεί στα playoffs».