Ο Ντέμης Νικολαΐδης αποκαλύπτει τους 11 καλύτερους παίκτες που έχει δει (vid)
i

© Intime

Ο Ντέμης Νικολαΐδης αποκαλύπτει τους 11 καλύτερους παίκτες που έχει δει (vid)

Sportal newsroom 16:23 - 03.08.2023 / Ανανεώθηκε: 16:23 - 03.08.2023

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μέσω ανάρτησης στο instagram αποκάλυψε τους καλύτερους παίκτες που έχει δει με τα μάτια του.

Μπόλικη... Μπαρτσελόνα έχει η κορυφαία ενδεκάδα του Ντέμη Νικολαΐδη με τους ποδοσφαιριστές που έχει δει. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ΑΕΚ μέσω του λογαριασμού που έχει στο instagram αποκάλυψε ποιους παίκτες έχει θαυμάσει για τα κατορθώματά τους.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης χαρακτήρισε την ομάδα που δημιούργησε «ανίκητη» ενώ δεν είχε λόγια για να μιλήσει για τον Λιονέλ Μέσι. Ο πρώην ποδοσφαιριστής είπε ότι ο Αργεντινός είναι ο κορυφαίος παίκτης που έχει δει με τα μάτια του.

Εκτός Μέσι, ο Ντέμης Νικολαΐδης σημείωσε ότι ο Ρονάλντο, το «φαινόμενο» ήταν ο καλύτερος παίκτης που έχει δει με τα μάτια του. Φυσικά, κατά τον πρώην ποδοσφαιριστή ο Βραζιλιάνος ήταν ο σπουδαιότερος επιθετικός.

«Η τριπλέτα Τσάβι, Ινιέστα, Μέσι είναι ό,τι καλύτερο έχω δει εγώ στο ποδόσφαιρο. Θα βάλω Μόντριτς τρίτο χαφ. Με ανάγκαζε σιγά σιγά και κάθε χρόνο να τον θαυμάζω. Δεν το κατάλαβα νωρίς. Είναι απίστευτος ποδοσφαιριστής, όχι μόνο παίζει σε υψηλό επίπεδο στην ηλικία που είναι αλλά τρέχει, μαρκάρει, τα κάνει όλα μέσα στο γήπεδο», είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Στην τριάδα μπροστά, ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ επέλεξε τους Ροναλντίνιο, Μέσι και τον Ρονάλντο τον Βραζιλιάνο.

Γαλανόπουλος στο Sportal: «Yποχρέωσή μας στην ΑΕΚ είναι το back to back!» (vid)
SPORTAL ORIGINALS

12:30 - 02.08.2023

Γαλανόπουλος στο Sportal: «Yποχρέωσή μας στην ΑΕΚ είναι το back to back!» (vid)

Ο Kώστας Γαλανόπουλος συναντά τον Στέφανο Αβραμίδη και γίνεται ο έκτος καλεσμένος της σειράς του Sportal «Βόλτα με τον Μπουτς». Ο 25χρονος μέσος και ένας από τους αρχηγούς της ΑΕΚ μίλησε μεταξύ άλλων για τα τα δύο πρωταθλήματα που έχει πανηγυρίσει, τα δύσκολα χρόνια που πέρασε με τους τραυματισμούς του, την είσοδό του στη νέα Φιλαδέλφεια και το… ντεζαβού με την μία και μοναδική παρουσία του στο παλιό γήπεδο.

Θυμίζουμε ότι στο πρώτο μέρος, ο Ντέμης Νικολαΐδης επέλεξε τον Μπουφόν κάτω από τα δοκάρια. Στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ επέλεξε τον Ρομπέρτο Κάρλος, δεξιά έβαλε τον Ντάνι Άλβες και στα στόπερ, ο Ντέμης Νικολαΐδης τοποθέτησε τους Τιάγκο Σίλβα και Σέρχιο Ράμος.