Ο Ντέμης Νικολαΐδης και η σύντροφός του δημοσίευσαν την πρώτη κοινή τους φωτογραφία

Ο Ντέμης Νικολαΐδης και η σύντροφός του δημοσίευσαν την πρώτη κοινή τους φωτογραφία

Sportal newsroom 21:06 - 18.08.2023

Η σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη δημοσίευσε την πρώτη κοινή τους φωτογραφία.

Ερωτευμένος είναι και πάλι ο Ντέμης Νικολαΐδης. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι εδώ και καιρό ζευγάρι με την Αλεξάνδρα Νικολαΐδου.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης και η 39χρονη γυναίκα γνωρίστηκαν στο τέλος του 2022 μέσω κοινών φίλων. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και κάποιους μήνες και η πρώτη του δημόσια εμφάνιση ήταν στο γήπεδο της ΑΕΚ όπου εθεάθησαν να παρακολουθούν μαζί αγώνα της Ένωσης.

Το ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του στα Άχλα της Άνδρου, όπου περνούν αρκετό χρόνο μαζί. Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου έχει ανεβάσει στο προφίλ της στα κοινωνικά δίκτυα αρκετές φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Σε μία από τις τελευταίες της αναρτήσεις, μάλιστα, είναι μαζί με τον σύντροφό της Ντέμη Νικολαΐδη. Θυμίζουμε ότι πριν λίγο καιρό, δημοσίευμα περιοδικού ανέφερε ότι η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου είναι έγκυος στο παιδί του ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο, ο Ντέμης Νικολαΐδης διέψευσε τις φήμες. «Είναι μερικά θέματα ευαίσθητα, που δεν τα ακουμπάμε. Είναι ένα περιοδικό που κάθονται, φαντάζονται και γράφουν. Και άντε να γράψεις ότι είναι με την κοπέλα αυτή. Γιατί το κάνει αυτό; Γιατί δεν έχουμε κινηθεί νομικά.

Το κακό είναι πόσα σάιτ το γράφουν χωρίς να έχουν ψάξει. Ας προσέχουν, ας γράφουν τις… βλακείες τους, αλλά να είναι για θέματα λιγότερο ευαίσθητα», ανέφερε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Θυμίζουμε ότι ο Ντέμης Νικολαΐδης υπήρξε παντρεμένος με τη Δέσποινα Βανδή για πάνω από 15 χρόνια. Το ζευγάρι απέκτησε μία κόρη, τη Μελίνα και έναν γιο, τον Γιώργο.