Ντέμης: «Ο Σπόραρ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από ένστικτο» (vid)

Ντέμης Νικολαΐδης

i

© printscreen

Ντέμης: «Ο Σπόραρ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από ένστικτο» (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:43 - 06.04.2023 / Ανανεώθηκε: 10:45 - 06.04.2023

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη (0-1), ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο σκληρό μαρκάρισμα του Οντουμπάτζο, το οποίο σήκωσε «θύελλα» αντιδράσεων.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε στην εκπομπή «Novasports FC», το τεράστιας σημασίας διπλό του Παναθηναϊκού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον Άρη, ενώ κυρίως στάθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο δεύτερο ημίχρονο. Επίσης, ο σχολιαστής δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο νικητήριο γκολ του Σπόραρ, αλλά και στο σκληρό μαρκάρισμα του Οντουμπάτζο.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή της Nova:

«Ο Παναθηναϊκός άρχισε να πιέζει σιγά-σιγά στο β’ ημίχρονο. Κράτησε πολύ εύκολα τη νίκη. Ο Κουρμπέλης ήταν πολύ καλός. Σπουδαίος τερματοφύλακας είναι και ο Λοντίγκιν. Ο Παναθηναϊκός έχει δύο τερματοφύλακες πάρα πολύ καλούς. Ο Μπρινιόλι είναι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια, ο Λοντίγκιν είναι σταθερός τερματοφύλακας.

 Ήταν έκπληξη για μένα που δεν ξεκίνησε ο Μαντσίνι, αλλά δεν είμαι στο μυαλό του Γιοβάνοβιτς. Ο Σπόραρ βρίσκει ενστικτωδώς την μπάλα με το κεφάλι, από ένστικτο την πιάνει με το κεφάλι και στέλνει την μπάλα μέσα».

Σε ότι αφορά το σκληρό τάκλιν του άσου του Άρη, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήταν επικίνδυνο το μαρκάρισμα του Οντουμπάτζο, το πόδι του ήταν σηκωμένο από το τάκλιν».