Ντέμης: «Με εντυπωσίασε ο Ολυμπιακός, φώναξε "παρών" για το πρωτάθλημα» (vid)

Ντέμης Νικολαΐδης

i

©Ντέμης Νικολαΐδης/PrtScr

Ντέμης: «Με εντυπωσίασε ο Ολυμπιακός, φώναξε "παρών" για το πρωτάθλημα» (vid)

Sportal newsroom 09:53 - 06.04.2023 / Ανανεώθηκε: 09:53 - 06.04.2023

Εντυπωσιασμένος με την εμφάνιση του Ολυμπιακού απέναντι στον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», έμεινε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Ο ΠΑΟΚ βρήκε πρώτος γκολ στο Φάληρο, αλλά ο Ολυμπιακός κατάφερε κι ανέτρεψε την κατάσταση στο δεύτερο ημίχρονο και στο τέλος πήρε την πολυπόθητη νίκη με 3-1.

Ετσι, οι Πειραιώτες έμειναν στην 3η θέση με 63 βαθμούς και στο -3 από την κορυφή. Από την άλλη πλευρά, οι Θεσσαλονικείς βγήκαν εκτός διεκδίκησης του τίτλου, αφού βρίσκονται στην 4η θέση με 57 βαθμούς.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μιλώντας στην εκπομπή του στη Nova, κλήθηκε να σχολιάσει το ντέρμπι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και στάθηκε στην αντίδραση των «ερυθρολεύκων» μετά το γκολ που δέχθηκαν, τα ψυχικά αποθέματα που έδειξαν αλλά και την πίεση που άσκησαν για πρώτη φορά στον βαθμό αυτό, όπως ανέφερε.

«Ο Ολυμπιακός με εντυπωσίασε στο ματς. Δεν το περίμενα. Με την απόδοσή του φώναξε ''παρών'' για το πρωτάθλημα. Τόσο καλός ήταν. Ξεκίνησε 25 λεπτά και σφυροκοπούσε τον ΠΑΟΚ, ο οποίος αδυνατούσε να περάσει το κέντρο και δεν μπορούσε να αλλάξει πάσα. Μόλις προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ άλλαξε η ψυχολογία και πατούσε καλύτερα στα πόδια του. Ηταν πιο σίγουρος κι απέκτησε αυτοπεποίθηση. Σοκαρίστηκε λίγο ο Ολυμπιακός, γιατί ήταν κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός συνέχισε. Ηταν δίκαιο αποτέλεσμα. Πάρα πολλοί παίκτες του Ολυμπιακού ήταν καλοί. Εμβιλά, Χουάνγκ, Ροντινέι, Φορτούνης, Μπακαμπού. Πολλοί. Ο Ολυμπιακός πίεσε πάρα πολύ. Πρώτη φορά το είδα αυτό. Περίμενα ότι δεν θα έχει δυνάμεις στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά μπορεί να είχε ψυχικές δυνάμεις. Πίεσε και πήρε τη νίκη δίκαια. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι αν συνεχίσει τέτοιες εμφανίσεις δήλωσε "παρών" στο πρωτάθλημα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ντέμης Νικολαΐδης.