Ντέμης: «Δίκαιη η νίκη του Ολυμπιακού στις Σέρρες»

Οι παίκτες του Ολυμπιακού και ο Ντέμης Νικολαΐδης

Ντέμης: «Δίκαιη η νίκη του Ολυμπιακού στις Σέρρες»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:31 - 18.12.2023

Στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Πανσερραϊκού αναφέρθηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης, μιλώντας στην εκπομπή Monday FC.

O Ολυμπιακός έφυγε με νίκη από τις Σέρρες, εκεί όπου επικράτησε με 1-0 του Πανσερραϊκού χάρη στο γκολ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Για το εν λόγω ματς μίλησε ο Ντέμης Νικολαΐδης, μέσω της εκπομπής Monday FC, τονίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν δίκαια το τρίποντο. 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Ντέμης Νικολαΐδης: 

«Είδα το ματς με τις λιγότερες φάσεις. Ο Ολυμπιακός δεν άφησε τον Πανσερραϊκό να κάνει φάσεις. Ο Ολυμπιακός κυριαρχούσε και στα 90 λεπτά. Δεν ένιωσα ότι θα μπορούσε να κινδυνεύσει, ακόμα και το σκορ στο 0-1. Με λίγες ευκαιρίες, ο Ολυμπιακός νίκησε δίκαια. Ξεχώρισα τον Φορτούνη, αλλά και τα δύο μπακ, Ορτέγκα και Ροντινέι. Βοήθησε και ο Ελ Αραμπί όταν μπήκε στο γήπεδο.

«Green Monsters»: Οι ακροδεξιοί οπαδοί της Φερεντσβάρος που θα βρει στο δρόμο του ο Ολυμπιακός
CONFERENCE LEAGUE

21:21 - 18.12.2023

«Green Monsters»: Οι ακροδεξιοί οπαδοί της Φερεντσβάρος που θα βρει στο δρόμο του ο Ολυμπιακός

Οι οπαδοί της επόμενης αντιπάλου του Ολυμπιακού για τα playoffs του Conference League, Φερεντσβάρος, είναι γνωστοί για τις ακροδεξιές τους πεποιθήσεις που συχνά πυκνά κάνουν την εμφάνισή τους και στο πέταλο των φανατικών κατά τη διάρκεια των αγώνων.

 Το γήπεδο δεν το είδα σε καλή κατάσταση κι αυτό δεν βοήθησε να δούμε καλό ποδόσφαιρο. Η νίκη του Ολυμπιακού ήταν κομβική και είναι μέσα σε όλα. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για τον Καρβαλιάλ, δεν είδα κάποια ουσιαστική διαφορά» Μήνυμα στους Pavlos Kousteris