Ντέμης: «Η αποτελεσματικότητα έκανε τη διαφορά για την ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο, αυτός είναι ο Πόνσε που ξέραμε»

Ντέμης Νικολαΐδης

i

© PrtScr

Ντέμης: «Η αποτελεσματικότητα έκανε τη διαφορά για την ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο, αυτός είναι ο Πόνσε που ξέραμε»

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:44 - 22.01.2024 / Ανανεώθηκε: 21:49 - 22.01.2024

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε στην εκπομπή «Monday FC» της NOVA για την αποτελεσματικότητα της ΑΕΚ στο ματς με τον Ατρόμητο, ενώ αναφέρθηκε και στην εμφάνιση του Εσέκιελ Πόνσε.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μέσω της εκπομπής του στη NOVA «Monday FC» μίλησε για την επιστροφή του Εσέκιελ Πόνσε στα γκολ, ενώ τόνισε πως τόνισε πως τη διαφορά για το διπλό της ΑΕΚ επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι έκανε το σωστό τελείωμα των ευκαιριών της. 

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Τα πρώτα δύο γκολ είναι τα κανονικά του Πόνσε. Αυτός είναι ο Πόνσε που ξέραμε και περιμέναμε. Αυτή είναι η εικόνα του. Είναι δεδομένη η αξία του. Αν κάποιος δεν ταιριάζει για ένα διάστημα, δεν σημαίνει ότι έχει χάσει την αξία του. Έγινε και μια κουβέντα από ότι διάβασα με τον προπονητή, μπορεί να έπαιξε ρόλο», ανέφερε αρχικά ο Νικολαΐδης.

Για την γκρίνια που υπήρξε από ορισμένους φίλους της ΑΕΚ τελευταία: «Σε κάθε ομάδα υπάρχουν ανθρωποφάγοι, αλλά είναι λίγοι. Ας σκεφτούν και οι ίδιοι τι έλεγαν πριν πάρουμε το πρωτάθλημα και όταν είχαν βγει άχρηστοι αρκετοί παίκτες».

Στη συνέχεια ο Ντέμης αναφέρθηκε σε αυτό που έκανε τη διαφορά για την ΑΕΚ στο Περιστέρι: «Η ΑΕΚ πίεσε λίγο παραπάνω, αλλά τη διαφορά την έκανε ότι μπήκαν τα γκολ. Αυτή είναι η ΑΕΚ. Και με τον Άρη θα έπρεπε να κερδίσει το ματς. Σε αυτό το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ήταν περισσότερο αποτελεσματική. 

Υπήρχαν ματς που η ΑΕΚ δέχθηκε ισοφάριση στο τέλος. Το λέγαμε ότι η ΑΕΚ συνήθως τελειώνει τα ματς στην επίθεση και με τον Πανσερραϊκό και με τον Παναιτωλικό ήταν στην άμυνα. Εδώ παρά το 0-5 τελείωσε το ματς στην επίθεση».

Για το ποιους άλλους ξεχώρισε πέραν του Πόνσε: «Πολύ καλός ο Γιόνσον, ο Γκατσίνοβιτς, ο Πήλιος, ήταν μια πολύ καλή ΑΕΚ».