Ντέμης: «Πλέον μπερδεύεσαι με τον πάγκο της ΑΕΚ - Σπουδαία μεταγραφή ο Λιούμπισιτς»

Ντέμης Νικολαΐδης

i

© PrtScr

Ντέμης: «Πλέον μπερδεύεσαι με τον πάγκο της ΑΕΚ - Σπουδαία μεταγραφή ο Λιούμπισιτς»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:33 - 06.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:35 - 29.02.2024

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε για την έλευση του Λιούμπισιτς στην ΑΕΚ κι όχι μόνο.

Μέσα από την εκπομπή της Nova «Monday FC», ο Ντέμης Νικολαΐδης κλήθηκε να κάνει το δικό του σχόλιο για τη μεταγραφή του Λιούμπισιτς στην ΑΕΚ, αλλά και για το δίλημμα Πόνσε - Λιβάι Γκαρσία.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: 

«Μακάρι να έχεις τον κανονικό Πόνσε και αυτός είναι ο κανονικός Πόνσε, σε εισαγωγικά πάντα αυτό που λέω, με ωραία τελειώματα. Φυσικά μπορεί να βάλεις τον Πόνσε στην κορυφή, τον Λιβάι στο πλαι ή μπορεί να σκεφτεί κάτι ο Αλμέιδα που μας εκπλήσσει. Μακάρι να έχουν οι προπονητές τέτοιου είδους έγνοιες. Μπορεί στην Τούμπα να κρατήσει κάποιον εκτός για να μπορέσει να αλλάξει το ματς. Αλλά ας ας μην προσπαθήσουμε να βρούμε τι θα κάνει ο Αλμέιδα, γιατί όποιος το έχει προσπαθήσει δεν το έχει πετύχει. 

Μακάρι να έχει τέτοια θέματα ποιον θα βάλει σέντερ φορ, εκεί θυμίζω που πριν από 3 μήνες τα δύο φορ της ΑΕΚ δεν σκόραραν. Λέγαμε ότι τα φορ μας δεν βάζουν γκολ, κοίτα τι γίνεται. Ήρθαν μαζεμένα τα γκολ. Ήταν περίεργο που δεν βάζουν γκολ τέτοιοι παίκτες. Η ΑΕΚ δεν είχε την ίδια πίεση στον αντίπαλο μ' αυτή που έχει με Σιμάνσκι-Γιόνσον, αυτό είναι σίγουρο, το έδειξαν και εκ των υστέρων τα νούμερα. Δεν είδαμε να ανησυχεί η ΑΕΚ. Βγήκαν και κάθετες. Η ΑΕΚ νίκησε εύκολα χωρίς καν να πιάσει καμιά τρομερή απόδοση. Η ΑΕΚ ήταν αποτελεσματική, δεν έχασε πολλές ευκαιρίες, όπως σε άλλα ματς. Τελείωσε γρήγορα το ματς, έκανε αυτό που έπρεπε, πήγαν καλά τα πράγματα και έκανε τις αλλαγές που έπρεπε».

Τέλος, δεν παρέλειψε να σχολιάσει τη μεταγραφή του Λιούμπισιτς: «Η ΑΕΚ έκανε σπουδαία μεταγραφή, την εικόνα την έχουμε από τα ματς του καλοκαιριού με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια στο ματς με την Ντιναμό έκανε απίστευτα πράγματα. Πλέον μπερδεύεσαι, είδα έναν πάγκο στην ΑΕΚ, μπερδεύεσαι ποιοι είναι βασικοί και ποιοι είναι αναπληρωματικοί, έχει μεγάλα ονόματα και μέσα και στον πάγκο».