Απίθανος Μελισσανίδης: «Γκαρσία δε θα σε πουλήσω ποτέ ρε...»

Απίθανος Μελισσανίδης: «Γκαρσία δε θα σε πουλήσω ποτέ ρε...»

Κώστας Τσίλης 17:36 - 05.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:17 - 05.02.2024

Μπήκε στα αποδυτήρια της ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, έδωσε συγχαρητήρια σ' όλους αλλά αποθέωσε τον Γκαρσία

Το πόσο μεγάλη "τρέλα" έχει ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον Λιβάι Γκαρσία, φάνηκε και στην πράξη πέρυσι το καλοκαίρι. Τότε που είχε στηθεί ένας πρωτοφανής για τα δεδομένα της ΑΕΚ χορός εκατομμυρίων γύρω από τον επιθετικό από το Τρινιντάντ. Και ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ όχι μόνο απάντησε αρνητικά ακόμα και στην πρόταση της Λανς που έφτασε τα 22 εκατομμύρια, αλλά συμφώνησε με τον Γκαρσία για την ανανέωση του συμβολαίου του. 

Ο Αλμέιδα πάτησε στην ΑΕΚ το τούρμπο, αλλά έχει χοντρό δίλημμα
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

10:16 - 05.02.2024

Ο Αλμέιδα πάτησε στην ΑΕΚ το τούρμπο, αλλά έχει χοντρό δίλημμα

Η ΑΕΚ έχει πλέον τσίτα τα γκάζια και η ποδοσφαιρική εξήγηση βρίσκεται στην δουλειά του Αλμέιδα, ο οποίος όμως έχει να λύσει έναν όμορφο και δύσκολο στην γρίφο για την κορυφή της επίθεσης με Γκαρσία και Πόνσε να έχουν μαζί 17 γκολ σε 1,5 μήνα - Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Αυτή η "τρέλα" του Μελισσανίδη με τον Λιβάι, όσο πάει όμως και... εκτοξεύεται. Χθες μετά την λήξη του παιχνιδιού με τον Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ κατέβηκε στα αποδυτήρια. Έδωσε σ' όλους τους παίκτες του Αλμέιδα συγχαρητήρια για τη νίκη. Όμως τον Γκαρσία τον αποθέωσε. "Τι παιχταράς είσαι εσύ;" ήταν η πρώτη κουβέντα του Μελισσανίδη για να ακολουθήσει η... υπόσχεση ότι "δεν θα σου πουλήσω ποτέ". 

Βεβαίως ο Μελισσανίδης την προηγούμενη εβδομάδα πανηγύρισε έξαλλα και το δεύτερο γκολ που πέτυχε ο Πόνσε. Ενώ και χθες αποθέωσε όλους τους παίκτες της ΑΕΚ και γι αυτό κατέβηκε και στα αποδυτήρια αμέσως μετά την λήξη του ματς. Όμως με τον Γκαρσία είναι πολύ προφανές πως έχει μια πολύ ξεχωριστή σχέση και αδυναμία.