Πόνσε: «Είμαστε στο σωστό δρόμο, συνεχίζουμε» (vid)

Πόνσε: «Είμαστε στο σωστό δρόμο, συνεχίζουμε» (vid)

Κώστας Τόπας 12:20 - 05.02.2024

Ο πρωταγωνιστής της ΑΕΚ στη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, Εζέκιελ Πόνσε μίλησε για το τρίποντο της Ένωσης και τη συνέχεια της ομάδας του.

Ο Έκι Πόνσε αναδείχθηκε Cosmote MVP στο νικηφόρο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης με 4-2, μέσα από την ψηφοφορία μεταξύ των μελών της επίσημης κοινότητας της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ στο Viber. 

Ο Αργεντινός επιθετικός πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ της ΑΕΚ, στη νίκη της με 4-2, φτάνοντας τα επτά τέρματα στα τελευταία τρία παιχνίδια! 

Το εντυπωσιακότερο όλων είναι ότι ο τελευταίος παίκτης της ΑΕΚ που είχε καταφέρει να μετρήσει επτά γκολ σε τρεις αγώνες πρωταθλήματος ήταν ο Ντέμης Νικολαΐδης πριν από 27 χρόνια. Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος επιθετικός της Ένωσης, είχε σημειώσει πέντε γκολ στις 23 Φεβρουαρίου του 1997 και στο 6-1 επί της Καλαμάτας στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ είχε σκοράρει από μία φορά στα ματς με Απόλλωνα Σμύρνης (1-2) και Αθηναϊκό (6-1) που ακολούθησαν.

Κατά την παραλαβή του βραβείου του, ο Πόνσε μίλησε στην κάμερα του ΑΕΚ TV, τόσο για την εξέλιξη του αγώνα, όσο και για τη συνολική απόδοση της ομάδας.

ΑΕΚ σημαίνει επίθεση: Πόνσε και Λιβάι Γκαρσία προκαλούν τρόμο στις αντίπαλες άμυνες (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:55 - 05.02.2024

ΑΕΚ σημαίνει επίθεση: Πόνσε και Λιβάι Γκαρσία προκαλούν τρόμο στις αντίπαλες άμυνες (vids)

Εζέκιελ Πόνσε και Λιβάι Γκαρσία είναι οι πιο φορμαρισμένοι επιθετικοί του ελληνικού πρωταθλήματος, με τους δύο παίκτες της ΑΕΚ να καταρρίπτουν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

«Είμαι χαρούμενος για τους βαθμούς και την ομάδα. Η αλήθεια είναι πως κάποιες στιγμές παίξαμε ένα ενδιαφέρον ποδόσφαιρο, κάναμε αυτά που μας ζήτησε ο προπονητής μας, είμαστε στο σωστό δρόμο, συνεχίζουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός φορ της Ένωσης.