Λιούμπισιτς: «Ήθελα ΑΕΚ, γιατί παίζει το ποδόσφαιρο που αγαπώ»

Λιούμπισιτς

i

Ρόμπερτ Λιούμπισιτς/©intime

Λιούμπισιτς: «Ήθελα ΑΕΚ, γιατί παίζει το ποδόσφαιρο που αγαπώ»

Κώστας Τσίλης 23:29 - 04.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:36 - 29.02.2024

Για τους λόγους που επέλεξε την ΑΕΚ αλλά και για την απουσία του κόσμου από τα γήπεδα, μίλησε ο Λιούμπισιτς μετά το ντεμπούτο του

Όταν τον περασμένο Αύγουστο ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς έβαζε εκείνο το γκολ μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια, δεν μπορούσε ούτε να φανταστεί πως σχεδόν έξι μήνες μετά, θα ένιωθε σαν το σπίτι του το ίδιο γήπεδο. Και θα στεναχωριόταν που δεν ήταν παρόντες οι οπαδοί της ΑΕΚ, για να ζήσει την ατμόσφαιρα που δημιουργούν. Ο Λιούμπισιτς έκανε ντεμπούτο ως αλλαγή με την κιτρινόμαυρη φανέλα στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Και αμέσως μετά, μιλώντας στην κάμερα της Cosmotesport, παραδέχθηκε πως ο λόγος που επέλεξε την ΑΕΚ και ήθελε τόσο πολύ να έρθει, είναι διότι παίζει το ποδόσφαιρο που αγαπά. Ήθελε να είναι κομμάτι αυτού του πρότζεκτ του Αλμέιδα.

«Είμαι λίγο στεναχωρημένος γιατι λείπει η παρουσία του κόσμου. Ειμαι χαρούμενος για το σύνολο και το αποτέλεσμα της προσπάθειάς μας. Είδα την ομάδα να μπαίνει δυνατά από την αρχή και να σκοράρει δύο γρήγορα γκολ». Για την ενέργεια του γηπέδου της ΑΕΚ και του κόσμου όπως τον είχε ζήσει το καλοκαίρι; «Τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου θέλουμε την ενέργεια του κόσμου. Ελπίζουμε ότι σε δυο εβδομάδες θα είναι εδώ να μας στηρίξει».

Για τον «ερωτα» με την πρώτη ματιά με την ΑΕΚ και τι τον έκανε να έρθει στην ομάδα; «Στα μεταξύ μας παιχνίδια τα πήγα αρκετά καλά. Ίσως με είδαν τότε. Πήρα αυτή την απόφαση γιατί το ποδόσφαιρο που παίζει η ΑΕΚ το αγαπώ. Την ένταση, την πίεση. Ήθελα να ήμουν μέρος σε αυτό το πρότζκετ».