Ντεσπόντοφ: «Ίσως ήμουν πιο χαρούμενος αν μετρούσε το γκολ με τον Άρη, νιώσαμε πως παίζαμε εντός έδρας»

Κίριλ Ντεσπόντοφ

i

© intime

Ντεσπόντοφ: «Ίσως ήμουν πιο χαρούμενος αν μετρούσε το γκολ με τον Άρη, νιώσαμε πως παίζαμε εντός έδρας»

Sportal newsroom 18:20 - 22.09.2023 / Ανανεώθηκε: 18:20 - 22.09.2023

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ μίλησε στο κανάλι του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί της Ελσίνκι με 3-2, λέγοντας πως νιώθει χαρούμενος για το πρώτο ευρωπαϊκό γκολ με τον «δικέφαλο», ωστόσο θα ήταν ακόμα πιο χαρούμενος αν μετρούσε και το τέρμα με τον Άρη.

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ ήταν ίσως ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ στη νίκη επί της Ελσίνκι με 3-2. Μετά το τέλος του αγώνα ο Βούλγαρος μίλησε στο επίσημο κανάλι του «δικεφάλου» και αναφέρθηκε στο γκολ που πέτυχε, λέγοντας πως νιώθει αρκετά χαρούμενος, ενώ θα ήταν ακόμα περισσότερο αν μετρούσε και το τέρμα με τον Άρη

Την ίδια ώρα έκανε λόγο και στον κόσμο της ομάδας, καθώς αρχικά τους ευχαρίστησε και έπειτα σχολίασε πως ένιωθε λες και έπαιζε εντός έδρας. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι ενθουσιασμένος και νιώθω εξαιρετικά. Είμαι χαρούμενος για το πρώτο μου ευρωπαϊκό γκολ, αλλά ίσως ήμουν πιο χαρούμενος αν μετρούσε το γκολ μου κόντρα στον Άρη. Δεν έχει σημασία τώρα. Κερδίσαμε και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας. Δείξαμε νοοτροπία νικητή και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να παλέψουμε στα επόμενα παιχνίδια», ανέφερε αρχικά. 

Για το τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο και ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ανατρέψει το παιχνίδι: «Αν συγκρίνουμε τα δύο ημίχρονα, θα δούμε πως ήμαστε πιο απειλητικοί στο δεύτερο, με σουτ, συνεχόμενα κόρνερ. Δείξαμε την σωστή νοοτροπία, αυτή που πρέπει να έχουμε, με επιθετικότητα. Παίξαμε άμεσα, ψάξαμε το γκολ, κρατήσαμε τη μπάλα, δεν την δίναμε εύκολα και νομίζω κάναμε καλή δουλειά. Αυτό είναι που θέλει από εμάς ο προπονητής. Το πρώτο μέρος δεν ήταν καλό για εμάς, αλλά είναι πολύ καλό που τα αλλάξαμε όλα στην επανάληψη και πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Με ηγέτη Ντεσπόντοφ και τις «χρυσές» αλλαγές, ο ΠΑΟΚ «απέδρασε» από τη Φινλανδία
SPORTAL ORIGINALS

00:22 - 22.09.2023

EXPLAINER Με ηγέτη Ντεσπόντοφ και τις «χρυσές» αλλαγές, ο ΠΑΟΚ «απέδρασε» από τη Φινλανδία

Ο ΠΑΟΚ πήρε σπουδαία νίκη στη Φινλανδία απέναντι στην Ελσίνκι (2-3) έπειτα από ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο και ο Γιώργος Γκόγκος αναλύει την «ασπρόμαυρη» ανατροπή στην πρεμιέρα των ομίλων του Conference League.

Για το αν αυτή η νίκη σημαίνει κάτι παραπάνω μετά από μία ήττα και μια ισοπαλία στο πρωτάθλημα: «Πιστεύω πως ναι. Αρχικά είναι σημαντική η νίκη για την αυτοπεποίθηση της ομάδας. Ελπίζω πως θα αρχίσουμε να κερδίζουμε από την Κυριακή και στο πρωτάθλημα, γιατί κι αυτό είναι σημαντικό.

Κλείνοντας, θα ήθελα να πω ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που ήρθαν εδώ σήμερα. Ήταν φανταστικοί. Νιώσαμε πως παίζουμε εντός έδρας. Τους ευχαριστούμε και τους περιμένουμε στα επόμενα παιχνίδια».