Δανεικός από την Μπαρτσελόνα στην Αϊντχόφεν ο Ντεστ

Σερτζίνο Ντεστ

i

©PSV

Δανεικός από την Μπαρτσελόνα στην Αϊντχόφεν ο Ντεστ

Κώστας Τόπας 11:42 - 21.08.2023 / Ανανεώθηκε: 11:42 - 21.08.2023

Με τη φανέλα της Αϊντχόφεν θα αγωνίζεται ο Σερτζίνιο Ντεστ, καθώς η Μπαρτσελόνα τον παραχώρησε με τη μορφή δανεισμού στους Ολλανδούς.

Η Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε το πρωί της Δευτέρας (21/08) άλλη μια αποχώρηση. Αυτή τη φορά του Σερτζίνιο Ντεστ. Ο 22χρονος δεξιός μπακ θα αγωνίζεται ως δανεικός τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Αϊντχόφεν. Στη συμφωνία με τους Καταλανούς υπάρχει οψιόν αγοράς, η οποία ανέρχεται στα 10 εκατ. ευρώ.

Ο παίκτης γεννημένος στην Ολλανδία αλλά με αμερικανική υπηκοότητα δεν ήταν στα σχέδια του Τσάβι για τη φετινή σεζόν. Μάλιστα, πέρυσι είχε παραχωρηθεί ξανά δανεικός, αλλά στη Μίλαν, στην οποία κατέγραψε 14 συμμετοχές. Ο Ντεστ έχει παίξει 72 παιχνίδια με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και έχει πετύχει τρία γκολ. Έφτασε στην Μπάρτσα το 2020, από τον Άγιαξ, αλλά του ήταν δύσκολο να έχει συνέχεια στους «μπλαουγκράνα». 

Η προτεραιότητα του Τσάβι αυτή τη στιγμή είναι να υπογράψει άλλο ένα δεξιό μπακ και η πιο εξελιγμένη επέμβαση είναι αυτή του Κανσέλο, από τη Μάντσεστερ Σίτι. Από την πλευρά του ο Ντεστ, θα συναντήσει στην Αϊντχόφεν έναν άλλο πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα. 

Τον επιθετικό Λουκ ντε Γιονγκ. Ο νεαρός μπακ ταξίδεψε την Κυριακή (20/08) στην πατρίδα του για να κλείσει την μεταγραφή και να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα.