Ντιαμπί: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα με τον Ολυμπιακό»

Ντιαμπί: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα με τον Ολυμπιακό»

Άγγελος Φραγκισκάτος 11:47 - 08.05.2024 / Ανανεώθηκε: 20:52 - 19.05.2024

Ο Μούσα Ντιαμπί έκανε μία ανάρτηση στα social media με αφορμή τη ρεβάνς της Άστον Βίλα με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία στην Αγγλία και είναι ένα βήμα μακριά από το... όνειρο! Μετά την τεράστια και ιστορική νίκη στο πρώτο ματς κόντρα στην Άστον Βίλα (2-4), οι Πειραιώτες καλούνται να υπερασπιστούν το προβάδισμά τους στη ρεβάνς του Φαλήρου και να εξασφαλίσουν το εισιτήριό τους για τη Νέα Φιλαδέλφεια και τον τελικό του Europa Conference League.

Με αφορμή την σπουδαία ρεβάνς μεταξύ των δύο ομάδων, ο Μούσα Ντιαμπί έκανε μία ανάρτηση μέσω των social media, μέσω της οποίας επισήμανε ότι η Άστον Βίλα δεν είναι ακόμη χαμένη στην σειρά με τους Πειραιώτες.

«Δεν έχει τελειώσει ακόμη. Θα παλέψουμε στον επαναληπτικό, όλοι μαζί», έγραψε ο Γάλλος ποδοσφαιριστής, ο οποίος σκόραρε το δεύτερο γκολ της ομάδας του στο πρώτο παιχνίδι.

Δείτε την ανάρτηση:

Οι οδηγίες της αγγλικής αστυνομίας για τους οπαδούς της Άστον Βίλα που θα βρεθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Η αγγλική αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση για τους οπαδούς της Άστον Βίλα που θα βρεθούν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» εν όψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Η αστυνομία αναφέρει τρία συγκεκριμένα πράγματα σε επίπεδο οδηγιών για τους Άγγλους οπαδούς. Θυμίζουμε πως ο αγγλικός σύλλογος έχει πάρει περίπου 1.600 εισιτήρια για τη μεγάλη ρεβάνς με την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Αναλυτικά οι οδηγίες προς τους οπαδούς της Άστον Βίλα:

Α) να έχουν προγραμματίσει τη μετακίνησή τους στην πόλη για να μεταβούν στο γήπεδο εγκαίρως και αρκετά πριν τη σέντρα

Β) να ακολουθήσουν τις οδηγίες των τοπικών αρχών (αστυνομικών και όχι μόνο)

Γ) να φροντίζουν τα προσωπικά τους αντικείμενα συμπεριλαμβανομένων και των διαβατήριών τους, ειδικά εάν βρίσκονται σε χώρο με πολύ κόσμο ή σε μέσα μεταφοράς