Ολυμπιακός: Ο Ιμπόρα ξανά για βασικός

Βιθέντε Ιμπόρα

i

/©Intime

Ολυμπιακός: Ο Ιμπόρα ξανά για βασικός

Διονύσης Βερβελές 19:12 - 07.05.2024 / Ανανεώθηκε: 23:02 - 19.05.2024

Η καλή εμφάνισή του στην Αγγλία έδωσε στον Μεντιλίμπαρ τη σκέψη να τον εμπιστευτεί ξανά…

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που είχε αποκτήσει ο Ολυμπιακός από το καλοκαίρι και πλέον έχει αναγεννηθεί μετά από την έλευση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην Ελλάδα, είναι ο Βιθέντε Ιμπόρα. Έχουν γραφτεί πλέον αρκετά κείμενα για τον έμπειρο Ισπανό μέσο. Όχι αδίκως όμως, αφού και στην Αγγλία που έπαιξε ως βασικός με την Άστον Βίλα, ήταν από τους καλύτερους μέσα στο γήπεδο.

«Αθόρυβος» στο παιχνίδι του και σχεδόν αλάνθαστος. Δεν επιχείρησε τις τρομερές και φοβερές μπαλιές στην επίθεση, προτίμησε να πάει σε safe επιλογές και σε κοντινές πάσες έχοντας όμως σχεδόν το απόλυτο στις πετυχημένες πάσες. Επίσης και στο αμυντικό κομμάτι ο Ιμπόρα κάλυψε αρκετούς χώρους στο γήπεδο και πολλές φορές οι μέσοι της Άστον Βίλα έβρισκαν... βράχο μπροστά τους, τον Ιμπόρα.

Η περίπτωση κατάκτησης του Conference League από τον Ολυμπιακό και οι αλλαγές στα ελληνικά ευρωπαϊκά εισιτήρια
CONFERENCE LEAGUE

11:02 - 07.05.2024

Η περίπτωση κατάκτησης του Conference League από τον Ολυμπιακό και οι αλλαγές στα ελληνικά ευρωπαϊκά εισιτήρια

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στο να βρεθεί στον τελικό του Conference League και σε περίπτωση που κατακτήσει το τρόπαιο τότε θα υπάρξουν αλλαγές στα ελληνικά ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Παράλληλα, θα πρέπει να αναφερθούμε και στην πρώτη καλή φάση του Ολυμπιακού στον αγώνα, στα πρώτα λεπτά που ο Ιμπόρα πήρε την κεφαλιά μετά από στημένη φάση και έδιωξε ο Όλσεν. Μία φάση στην οποία ο βοηθός σήκωσε τη σημαία του για οφσάιντ, όμως εάν η μπάλα κατέληγε στα δίχτυα θα γινόταν αρκετή συζήτηση στο VAR για το αν όντως υπήρχε οφσάιντ ή όχι. Που δεν φάνηκε να υπάρχει…

Όπως και να έχει ο Ιμπόρα πρόσθεσε μία ακόμη καλή εμφάνιση στις αρκετές τελευταίες καλές εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει απ' όταν ο Μεντιλίμπαρ έδειξε να τον εμπιστεύεται. Για αυτό και στην αναμέτρηση με την Άστον Βίλα στο Καραϊσκάκη είναι πολύ πιθανό να τον δούμε και πάλι στο αρχικό σχήμα των «ερυθρόλευκων». Διότι έχει την εμπειρία να δώσει ξανά στην ομάδα, όπως επίσης φάνηκε πως το παιχνίδι αυτό απέναντι στους Άγγλους του ταιριάζει και ας μιλάμε για έναν αγώνα σε υψηλό ρυθμό και ταχύτητα.

Ο Ολυμπιακός μπήκε ιδανικά στον Μάιο, κι έτσι θέλει να τον τελειώσει...
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:40 - 06.05.2024

Ο Ολυμπιακός μπήκε ιδανικά στον Μάιο, κι έτσι θέλει να τον τελειώσει...

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μία σπουδαία νίκη στο «Villa Park» κόντρα στην Άστον Βίλα και στη ρεβάνς του Φαλήρου θα κληθεί να το υπερασπιστεί για να πάρει την πρόκριση στον τελικό της «Opap Arena». Παράλληλα, με τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τρία πολύ σημαντικά ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου με ισάριθμες νίκες θα κατακτήσουν τον τίτλο. Μέσα σε έναν μήνα οι Πειραιώτες θα επιδιώξουν να καταφέρουν το... αδύνατο σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Για την ώρα όλα δείχνουν πως ο Ολυμπιακός θα παίξει και πάλι με την ίδια τριάδα στο χώρο της μεσαίας γραμμής, Ιμπόρα, Έσε και Τσικίνιο λίγο πιο προωθημένο. Βέβαια ο Μεντιλίμπαρ πάντα κρατάει και μία έκπληξη στις ενδεκάδες του, οπότε τίποτα δε θεωρείται «κλειδωμένο».