Στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ ο Μίσιτς – Οι ατάκες των παικτών της Ντίναμο Ζάγκρεμπ για τη ρεβάνς στην Τούμπα

Στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ ο Μίσιτς – Οι ατάκες των παικτών της Ντίναμο Ζάγκρεμπ για τη ρεβάνς στην Τούμπα

Sportal newsroom 01:00 - 08.03.2024 / Ανανεώθηκε: 01:01 - 08.03.2024

Ο Γιόσιπ Μίσιτς επισκέφθηκε τους ανθρώπου του ΠΑΟΚ μετά το ματς. Χαρούμενοι οι παίκτες της Ντίναμο Ζάκρεμπ, αλλά τόνισαν ότι η πρόκριση δεν τελείωσε.

Ο Γιόσιπ Μίσιτς πέρασε από τον ΠΑΟΚ κι αγαπήθηκε από τον κόσμο.

Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, όμως, τον ανάγκασε ν’ αποχωρήσει από την Τούμπα και να επιστρέψει στην πατρίδα του για τη Ντίναμο Ζάγκρεμπ.

Ο ηγέτης της Ντίναμο και από τους καλύτερους παίκτες της, μετά το ματς επισκέφθηκε τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ και συνομίλησε με στελέχη της ομάδας. Τα είπε με τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τον Βιεϊρίνια, ενώ πήρε δώρο και αρκετές φανέλες του «Δικεφάλου».

Οι υπόλοιποι παίκτες των Κροατών, παράλληλα, μετά το ματς ήταν χαρούμενοι φυσικά για τη νίκη με «καθαρό» σκορ, αλλά υποστήριξαν ότι τίποτα δεν τελείωσε. Ο Μάρτιν Μπατούρινα σχολίασε:

«Ήταν πολύ δύσκολος αγώνας απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Ίσως ήταν λίγο καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά πετύχαμε αυτό το γκολ και δόξα τον Θεό νικήσαμε. Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά, ξέραμε ότι μπορούσαμε να τους απειλήσουμε με τις αντεπιθέσεις και το κάναμε.

Το 2-0 είναι ένα ωραίο πλεονέκτημα, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Θυμόμαστε τη Σπάρτα Πράγας, όπου είχαμε και πλεονέκτημα δύο τερμάτων και καλύτερα να μην μιλήσω για το τι έγινε εκεί (η Ντιναμό για το Europa League νίκησε 3-1 εντός και ηττήθηκε 4-1 εκτός)».

Ο Στέφαν Ριστόφσκι δήλωσε: «Παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι τακτικής, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη και θα είναι πολύ δύσκολο. Ξέρουμε με τι αντίπαλο έχουμε να κάνουμε, ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, τεχνικά πολύ άρτια και σίγουρα θα χρειαστούμε άλλο ένα τόσο καλό ματς.

Φυσικά και είμαι χαρούμενος μετά το 2-0, ο καθένας μας ζει για τέτοιου είδους αγώνες, αλλά γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε πολύ χρόνο για να πανηγυρίσουμε».

Ο Πέταρ Σούτσιτς τόνισε: «Στο ημίχρονο συμφωνήσαμε ότι δεν θα κάνουμε πίσω, ψάχναμε δεύτερο γκολ και στο τέλος το πετύχαμε και αφήσαμε τον ΠΑΟΚ χωρίς πραγματική ευκαιρία μέχρι το τέλος».