Η αντίδραση του πάγκου στην ευκαιρία του Μουργκ και η απογοήτευση: Η παρακάμερα του Ντίναμο - ΠΑΟΚ (vid)

Ντίναμο - ΠΑΟΚ

i

© Intime

Η αντίδραση του πάγκου στην ευκαιρία του Μουργκ και η απογοήτευση: Η παρακάμερα του Ντίναμο - ΠΑΟΚ (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:05 - 09.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:06 - 09.03.2024

Δείτε όσα κατέγραψε η κάμερα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ από την ήττα του ΠΑΟΚ στο «Μάξιμιρ» κόντρα στον Ντίναμο Ζάγκρεμπ (2-0).

Ο ΠΑΟΚ «πλήρωσε» τα λάθη του στο «Μάξιμιρ» και πλέον στη ρεβάνς της Τούμπας ψάχνει τη μεγάλη ανατροπή!

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ηττήθηκε από την Ντίναμο Ζάγκρεμπ (2-0) στο πρώτο ματς για τους «16» του Conference League, χάρη στα δύο τέρματα του Πέτκοβιτς, ο οποίος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής.

Μετά την επιστροφή της αποστολής στην Ελλάδα, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ δημοσιοποίησε την παρακάμερα του αγώνα, από την οποία ξεχωρίζουν οι αντιδράσεις του Ράζβαν Λουτσέσκου και ολόκληρου του πάγκου στις ευκαιρίες με αποκορύφωμα το άστοχο πλασέ του Μουργκ από πλεονεκτική θέση στα τελευταία λεπτά.

Δείτε την παρακάμερα:

Τι προσφέρει στην Ελλάδα η 17η θέση τoυ UEFA Ranking

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε η βραδιά της Πέμπτης για τις ομάδες της Ελλάδας. Σε πρώτο χρόνο, ο Ολυμπιακός είδε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ να τον τιμωρεί με άσχημο τρόπο, επικρατώντας στο «Γ. Καραϊσκάκης« με 4-1.

Σε δεύτερο, ο ΠΑΟΚ πλήρωσε τα αμυντικά του λάθη και είδε την Ντινάμο Ζάγκρεμπ να πετυχαίνει δύο τέρματα. Κάπως έτσι, η συγκομιδή που είχαν οι ομάδες της χώρας μας ήταν... μηδέν βαθμοί, παραμένοντας σταθερά στη 17η θέση. Σαν να μην έφτανε αυτό, το Ισραήλ - που βρίσκεται ακριβώς από επάνω - αύξησε τη διαφορά, ενώ με ενδεχόμενη πρόκριση της Μακάμπι αυτή θα μεγαλώσει κι άλλο.

Εντούτοις, υπάρχει τουλάχιστον μία δικλείδα ασφαλείας για την Ελλάδα. Η 18η Ουκρανία και η 19η Σερβία δεν έχουν εκπροσώπους, ενώ την ίδια ώρα η απόσταση μαζί τους είναι πολύ μεγάλη. Η μοναδική διώκτρια της χώρας μας είναι η Κροατία, αλλά παρόλα αυτά η Ντινάμο Ζάγκερμπ δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα ακόμα και αν κατακτήσει το Europa Conference League.

Κάπως έτσι, η Ελλάδα θα τερματίσει οριστικά στη 17η θέση αν δεν γίνει κάποιο «θαύμα» από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Τι ακριβώς σημαίνει, όμως, η συγκεκριμένη θέση για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια των ομάδων της Stoiximan Super League.

O πρωταθλητής της σεζόν 2024-25 θα πάρει εισιτήριο για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, ο κυπελλούχος για τον 1ο προκριματικό του Europa League και ο δεύτερος με τον τρίτο από τον 2ο προκριματικό του Europa Conference League.